Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt BOMBA! Firea s-a inteles cu premierul Tudose: Am primit ASIGURARI...

B1 B1,
Anunt BOMBA! Firea s-a inteles cu premierul Tudose: Am primit ASIGURARI...

Veste importanta pentru locuitorii Capitalei. Primarul general Gabriela Firea sustine ca a primit asigurari de la premierul Mihai Tudose ca Municipalitatea va primi un teren ce apartine Societatii. continuă pe B1

Viorica Dancila, europarlamentar: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri pentru Agerpres liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Dancila este unul dintre liderii PSD cei mai loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Viorica Dancila: Premierul Tudose are un comportament neadecvat in ceea ce priveste femeile

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Referitor la ceea ce s-a i.

Patru ani de la tragedia din Apuseni: Familia studentei Aura Ion, apel disperat catre premierul Tudose (VIDEO)

Apel disperat al familiei Aurei Ion catre premierul Mihai Tudose! Parintii tinerei au facut publica o scrisoare trimisa catre seful Guvernului pentru a grabi raspunsurile in privinta anchetei. Se.

Kelemen Hunor: Astept scuze de la premierul Tudose, sunt socat

Premierul Mihai Tudose trebuie sa isi retraga declaratia privind autonomia Tinutului Secuiesc, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care se declara socat si asteapta scuze de la.

Kelemen Hunor, la RFI: Astept scuze de la premierul Tudose, sunt socat

Premierul Mihai Tudose trebuie sa-si retraga declaratia privind autonomia Tinutului Secuiesc, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care s-a declarat socat si a spus ca asteapta scuze de la prim-ministru.

SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, se acuza reciproc direct sau voalat de minciuna in scandalul de pedofilie din Politia Romana. Premierul i-a sugerat demisia lui Carmen Dan,.

Oamenii lui Dragnea il ameninta pe premierul Tudose cu demiterea

Liviu Dragnea il ameninta cu demiterea pe premierul Mihai Tudose. Avertismentul vine prin vocea unuia dintre apropiatii liderului PSD, Dumitru Buzatu. Liderul PSD Vaslui a declarat despre ruptura de la.

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

Ungurii sterg pe jos cu premierul Tudose: A amenintat maghiarii cu executia/ Declaratii ce amintesc de cele mai intunecate si barbare perioade ale secolului XX

Ministrul de Externe maghiar, Peter Szijjarto, a condamnat in termeni extrem de radicali declaratii premierului Mihai Tudose privind cererea de autonomie a Tinutului Secuiesc si arborarea steagurilor.

LIVE VIDEO Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o declaratie de presa la ora 21:00, ca urmare a acuzatiilor aduse de premierul Tudose

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan sustine o declaratie de presa joi, la ora 21:00, ea anuntand deja inca din cursul zilei ca va aduce lamuriri cat de curand legate de declaratiile premierului Mihai Tudose, care a acuzat-o ca l-a mintit. Carmen Dan a refuzat la acel moment sa raspunda daca va demisiona.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )