Libnet.ro
UNICEF

12:30

SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, se acuza reciproc direct sau voalat de minciuna in scandalul de pedofilie din Politia Romana. Premierul i-a sugerat demisia lui Carmen Dan,. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Premierul Tudose are un comportament neadecvat in ceea ce priveste femeile

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Referitor la ceea ce s-a i.

Viorica Dancila, europarlamentar: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri pentru Agerpres liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Dancila este unul dintre liderii PSD cei mai loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Premierul Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei conducerii PSD

Premierul Mihai Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei de azi a Comitetului Executiv al PSD, potrivit unor surse din partid. El si-ar fi exprimat nemultumirea fata de calitatea echipei guvernamentale. Nu e clar pana la acest moment daca liderii PSD au fost de acord cu cererea lui Tudose. Ora 18. 41: Tudose a declarat la finalul sedintei ca a propus restructurarea Guvernului, dar decizia finala va fi luata la Comitetul Executiv din Iasi de la sfarsitul lunii.

Oamenii lui Dragnea il ameninta pe premierul Tudose cu demiterea

Liviu Dragnea il ameninta cu demiterea pe premierul Mihai Tudose. Avertismentul vine prin vocea unuia dintre apropiatii liderului PSD, Dumitru Buzatu. Liderul PSD Vaslui a declarat despre ruptura de la.

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

Ce decizie a luat premierul Tudose in cazul demiterii sefului Politiei Romane

Premierul Mihai Tudose vrea sa discute cu seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, inainte de a lua o decizie in privinta unei eventuale inlocuiri a acestuia din functie, au declarat, pentru.

Ecaterina Andronescu, la finalul sedintei conducerii PSD: Premierul Tudose va face o analiza si va veni cu o propunere de remaniere la urmatorul CEX

Ecaterina Andronescu a declarat luni seara, la finalul sedintei conducerii PSD, ca premierul Mihai Tudose va face o analiza si va veni in urmatorul CEX cu o propunere privind remanierea guvernului.

LIVE VIDEO Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o declaratie de presa la ora 21:00, ca urmare a acuzatiilor aduse de premierul Tudose

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan sustine o declaratie de presa joi, la ora 21:00, ea anuntand deja inca din cursul zilei ca va aduce lamuriri cat de curand legate de declaratiile premierului Mihai Tudose, care a acuzat-o ca l-a mintit. Carmen Dan a refuzat la acel moment sa raspunda daca va demisiona.

Viorica Dancila, europarlamentar PSD: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

RPemierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri, pentru Agerpres, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila, unul dintre liderii PSD loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )