Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anunt crucial pentru romani. Ce se intampla cu pensiile. Violeta Alexandru a spus adevarul

Antena3 Antena3,
Anunt crucial pentru romani. Ce se intampla cu pensiile. Violeta Alexandru a spus adevarul

Ministrul Muncii a facut noi dezvaluiri despre pensiile romanilor. Violeta Alexandru spune ca sustine cresterea punctului de pensie, iar acest amendament este in analiza, pe masa echipei guvernamentale. continuă pe Antena3

Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii

Cazurile de coronavirus din Romania au inceput sa creasca intr-un ritm alert. Ce se intampla cu romanii incepand din aceasta noapte. Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii Roberto Speranza, ministrul italian al Sanatatii a anuntat printr-un mesaj pe Twitter vineri, ca cetatenii care au calatorit in Romania si Bulgaria, .

Ce se intampla cu pensiile si alocatiile in cele din urma? Anuntul facut de Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a vorbit, marti seara, despre situatia cresterii pensiilor si alocatiilor. Potrivit acesteia, verdictul urmeaza sa fie dat de ministrul Finantelor, Florin Citu, care va incheia foarte curand bilantul cheltuielilor, respectiv situatia incasarilor dupa aceasta perioada depandemie.

Violeta Alexandru: Daca PSD voia intr-adevar sa creasca pensiile cu 40% o facea imediat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca daca PSD voia intr-adevar sa creasca pensiile cu 40% o facea imediat, sugerand ca au fost doar promisiuni care fac rau tarii, pentru ca Romania nu poate fi gestionata astfel.

VIOLETA ALEXANDRU: Va asigur ca vor creste pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari ca pensiile vor creste, insa a adaugat ca va exista o evaluare facuta la nivelul Ministerului Finantelor, iar cand aceasta evaluare va fi gata, se va comunica exact care este situatia.

Violeta Alexandru, noutati despre cresterea pensiilor. Cu cate procente vor creste. Declaratii de ultima ora

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a dat asigurari ca pensiile vor creste si ca procentul va fi anuntat foarte curand. Ministrul a declarat ca daca PSD voia sa creasca n. r pensiile) cu 40%, o facea imediat.

Violeta Alexandru a facut anuntul despre cresterea pensiilor. Ce le spune mereu Florin Citu in sedintele de Guvern

Exista divergente intre afirmatiile celor in drept, si aici ne referim la guvernati, si specialistii financiari care au tras un puternic semnal de alarma legat de intetia Guvernului de a marii pensiile in contextul in care in acest momentu nu pre amai sunt bani la buget. Violeta Alexandru a facut anuntul despre cresterea pensiilor Daca .

Violeta Alexandru: Peste 10.000 de persoane nu mai au venituri, fata de luna ianuarie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, miercuri, ca peste 10. 000 de romani si-au pierdut lo.

De ce a dat-o in judecata Violeta Alexandru pe Gabriela Firea. A facut conferinta de presa ca sa anunte

Primarul General al Capitalei se pare ca va avea un noirazboi cu reprezentatii PNL in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta daca ne luam dupa comunicatul oficial al liderululi filialei liberale Bucuresti, Violeta Alexandru. Violeta Alexandru a dat-o in judecata pe Gabriela Firea intr-un comunicat dat astazi publicitatii, liderul liberalilor bucuresteni, Violeta Alexandru, a anuntat .

Violeta Alexandru, despre negocierile cu USR-PLUS pentru candidatii la primariile de sector: Nu noi am avut pretentii, nici nu am nominalizat candidatii

Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, a declarat ca isi doreste ca discutiile cu celelalte partide de dreapta pentru desemnarea unor candidati comuni la primariile de sector sa se finalizeze cat mai.

Violeta Alexandru, despre negocierile pentru candidatii la primariile de sector: Ne apropiem de final. PNL nu are aroganta de a impune anumite pretentii

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, afirma ca negocierile cu partidele de dreapta cu privire la candidatii la primariile de sector sunt aproape de final, aratand ca liberalii nu au aroganta de a impune anumite pretentii, transmite Agerpres. Sambata dupa-amiaza, incepand cu ora 16. 00, Ludovic Orban si Dan Barna vor avea o discutie pe tema candidatilor din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )