Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu pensiile si alocatiile in cele din urma? Anuntul facut de Violeta Alexandru

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu pensiile si alocatiile in cele din urma? Anuntul facut de Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a vorbit, marti seara, despre situatia cresterii pensiilor si alocatiilor. Potrivit acesteia, verdictul urmeaza sa fie dat de ministrul Finantelor, Florin Citu, care va incheia foarte curand bilantul cheltuielilor, respectiv situatia incasarilor dupa aceasta perioada depandemie. continuă pe Antena3

Pensii 2020. Anuntul facut de Minister. Ce se intampla cu pensiile

Anunt important despre pensii! Ce trebuie sa stie varstnicii si ce se intampla cu pensiile? Ministerul a facut un nou anunt. Pensii 2020. Anunt oficial de la Minister Violeta Alexandru a venit cu precizari despre situatia cresterii pensiilor si alocatiilor. Aceasta sustine ca urmeaza sa fie dat ministrul Finantelor un bilant al cheltuielilor, respectiv situatia .

Cu cat vor creste alocatiile, de fapt, dar pensiile: anuntul facut acum de ministrul Muncii

In ultimele luni, s-au creat tensini semnificative intre Guvern si opozitie din cauza cresterii pensiilor si alocatiilor. Pana de curand, nu era foarte clar ce se va intampla cu banii.

Coronavirusul aduce o premiera neagra dupa 65 de ani: Anuntul facut de presa franceza

Pandemia a dat peste cap mai toate evenimentele de interes public din acest an si, din pacate, lista anularilor se tot lungeste.

Stare de urgenta incepand cu 1 august? Anuntul facut de Raed Arafat

In spatiul public se vehiculeaza din ce in ce mai des informatia potrivit careia, incepand cu luna august, s-ar institui din nou starea de urgenta. Motivul este cresterea alarmanta a numarului de cazuri de infectare cu coronavirus din ultima vreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )