Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt facut de Gabriela Firea, la Forumul Intact Media Group: Concurs international pentru reabilitarea bulevardului Magheru

Antena3 Antena3,
Anunt facut de Gabriela Firea, la Forumul Intact Media Group: Concurs international pentru reabilitarea bulevardului Magheru

Primaria Municipiului Bucuresti va initia un concurs international de solutii, in valoare de un milion de euro, pentru un proiect ce vizeaza reabilitarea bulevardului Magheru, a anuntat vineri primarul general al. continuă pe Antena3

Anuntul facut de Gabriela Firea: Voi candida!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri ca va candida pentru un post de vicepresedinte al PSD daca va fi recomandata de colegele de la organizatia de femei, dar a respins posibilitatea de a .

Anunt de ultima ora! Gabriela Firea: Scolile din Bucuresti raman inchise toata saptamana

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile raman inchise toata saptamana. in aceasta sedinta extinsa, in cazul Comandamentului de iarna de la Primaria Generala Bucuresti, am avut.

Gabriela Firea despre achizitionarea ELCEN: Sunt nedumerita ca dureaza atat de mult evaluarea. Poate constatam ca este mai eficient sa nu mai preluam ELCEN, sa ii lasam intr-o entitate economica muribunda. Noi avem back up, dumnealor nu au

Primaria Capitalei ar putea decide sa nu mai achizitioneze ELCEN daca valoarea stabilita de evaluator pentru tranzactie va fi prea mare, a declarat joi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta s-a declarat nedumerita de faptul ca ministerul de resort inca nu a facut evaluarea pachetului de actiuni al ELCEN si abia acum se finalizeaza procedurile de achizitie pentru evaluator.

Cat costa caciula purtata de Gabriela Firea. S-a aflat pretul real

Gabriela Firea a purtat recent o caciula de blana visinie. Unii au spus ca un astfel de obiect vestimentar costa nu mai putin de 100 de euro. Gabriela Firea a spus ca, de fapt, pretul este de doar 20 de.

Gabriela Firea: Scolile din Capitala raman inchise toata saptamana. Prognoza meteo pentru Bucuresti pana vineri

Edilul Capitalei Gabriela Firea a anuntat ca scolile din Bucuresti vor ramane inchise pana luni. Primarita spune ca inainte de a lua decizia s-a consultat cu specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, care au anuntat ca vor emite o a treia avertizare de Cod galben de viscol si ninsori care intra in vigoare de la ora 23. Cat despre copiii care nu au cu cine sta, Firea spune ca se poate apela la telefonul verde.

Gabriela Firea, deontologilor care au scris despre caciula ei de blana visinie: Este cumparata de la taraba de langa partia Sorica. Aveau si pe gri, daca doriti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le transmite deontologilor care au scris ca pretul caciulii de blana pe care a purtat-o in urma cu cateva zile ajunge la cateva sute de euro ca si-a cumparat-o din Azuga, de la tarabe, si ca a costat mai putin de 20 de euro.

Gabriela Firea isi doreste functie de conducere in PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat vineri ca si-ar dori o functie de conducere in partid, nu atat pentru functia in sine, cat pentru faptul ca Bucurestiul ar trebui sa aiba un reprezentant in Biroul Permanent. intrebata daca va candida, aceasta a spus ca in general doamnele sunt recomandate de organizatia de femei, insa in cazul unei sustineri din partea colegelor, aceasta ar tinti pentru un post de vicepresedinte al PSD.

Pozele pe care Gabriela Firea le-ar vrea, probabil, sterse de pe internet

Pe Gabriela Firea o stii. O stii dinainte de a fi primarul general al Capitalei, fie din postura jurnalistului, la TV sau la ziare, fie din cea a omului de televiziune, fie ca politician. Are o cariera impresionanta, trebuie sa recunoastem. Ca fiecare dintre noi, are cateva poze pe care le-a dat uitarii. Asta pentru [].

Gabriela Firea: Primaria Capitalei vrea sa cumpere 500 de unitati locative pentru locuinte de serviciu

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca Municipalitatea a pregatit suma de 15 milioane de euro pentru achizitia unui numar de pana la 500 de apartamente noi in Bucuresti, care ar urma sa fie utilizate drept locuinte de serviciu.

Gabriela Firea: Nimeni nu este interesat de mafia din ELCEN, ci de cate ori spun eu Crezul in biserica

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, dezminte informatia lansata de liberalul Ciprian Ciucu, consilier general al Municipiului Bucuresti, potrivit careia Burghiu David Alexandru, numit, joi, in functia de administrator al RADET, ar fi finul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )