Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anunt important despre Evaluarea Nationala. Parlamentarii modifica din nou Legea Educatiei: Examenul va deveni obligatoriu pentru toti elevii!

Antena3 Antena3,
Anunt important despre Evaluarea Nationala. Parlamentarii modifica din nou Legea Educatiei: Examenul va deveni obligatoriu pentru toti elevii!

Mai multi parlamentari au pregatit o modificare a Legii Educatiei Nationale care se adreseaza elevilor din clasa a VIII-a. Astfel, potrivit proiectului initiat de opt. continuă pe Antena3

REZOLVAREA subiectelor la romana: Greseala care te poate scoate din EVALUAREA NATIONALA

A avut loc primul examen decisiv pentru elevii absolventi ai clasei a VIII-a. Este vorba despre Evaluarea Nationala,.

Evaluarea Nationala 2018. Edu.ro, site-ul Ministerului Educatiei, a picat inainte de examenul la Limba romana

EVALUARE NATIONALA edu. ro. Zi cu emotii mari! Are loc primul examen decisiv pentru elevii absolventi ai clasei a opta. Este vorba despre Evaluarea Nationala, examen la care s-au inscris peste 150. 000 de.

EVALUARE NATIONALA la limba romana. incepe Evaluarea Nationala cu proba scrisa la Limba si literatura romana

Zi cu emotii mari! Are loc primul examen decisiv pentru elevii absolventi ai clasei a opta. Este vorba despre Evaluarea Nationala, examen la care s-au inscris peste 150. 000 de.

EVALUARE NATIONALA 2018. Anunt important facut de Ministerul Educatiei: Acestor elevi li se acorda nota 1!

Examenele la EVALUAREA NATIONALA 2018 au inceput luni cu prima proba cea la limba si literatura romana. Potrivit metodologiei de organizare si desfasurare a EN VIII, cazurile de frauda si tentativa de.

Subiectele la Evaluarea Nationala 2018, proba la Limba Romana: genul epic si viata intr-o cetate. 20% dintre elevii din Galati nu participa la examene

Astazi, absolventii claselor a VIII-a sustin prima proba a Evaluarii Nationale, cea la Limba Romana. Miercuri este programata proba la matematica. Absenteism important: circa 800 dintre elevii galateni care figurau la inceputul anului scolar nu vor sustine examenele de la Evaluarea Nationala.

EVALUAREA NATIONALA 2018. Ce trebuie sa stie toti elevii de clasa a VIII-a

Regulament pentru Evaluarea Nationala 2018, pentru clasa a 8-a. Peste 150. 000 de absolventi s-au inscris la Evaluarea Nationala 2018. Examenele incep.

EVALUAREA NATIONALA 2018 CLASA A VIII-A. Surpriza uriasa la EVALUAREA NATIONALA in acest an

Peste 6. 000 de elevi au sustinut ieri prima proba a Evaluarii Nationale, prezenta fiind foarte buna, de 98,57%. Practic, doar 87 de elevi din totalul de 6. 094 de elevi.

EVALUAREA NATIONALA 2018. Peste 150.000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa participe la Evaluarea Nationala

Peste 150. 000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa participe la sesiunea din acest an a Evaluarii Nationale, potrivit unui comunicat, transmis de Ministerul Educatiei.

Incident la Evaluarea Nationala, la Vaslui. Primaria a uitat sa trimita microbuzul care aducea elevii la scoala

Emotii mari pentru elevii clasei a VIII-a. A inceput Evaluarea Nationala, iar primul examen a fost la Limba si literatura romana. Prima proba a debutat insa si cu incidente. Elevii de la o scoala din.

Noua cazuri speciale, in Arges, la Evaluarea Nationala. O eleva a sustinut examenul in spital

In judetul Arges, anul acesta s-au incris la Evaluarea Nationala 4789 de elevi. Pentru noua dintre ei,s-au intrunit comisii speciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )