Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important facut de ministrul Muncii pentru persoanele care au suferit amputatii

Antena3 Antena3,
Anunt important facut de ministrul Muncii pentru persoanele care au suferit amputatii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, vineri, ca persoanele care au suferit amputatii ori care s-au nascut fara unul dintre membre nu vor mai fi nevoite sa se prezinte periodic la comisiile de. continuă pe Antena3

LOTO 6/49. Numerele extrase joi 4 aprilie 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 4 aprilie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 4 aprilie 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 4 aprilie2019.

Anunt important facut de ANSVSA: Ce se intampla cu numarul focarelor de pesta porcina

Pesta Porcina Africanaevolueaza, in prezent, in 197 de localitati din 19 judete, numarul focarelor active fiind in scadere de la 914 in 25 martie 2019 la 716, informeaza, miercuri, Autoritatea.

PENSII 2019. Ministrul Muncii, precizari legate de cresterea pensiilor romanilor: Pensiile marite, livrate pana in 15 aprilie

Ministrul Muncii, Constantin Budai, a facut o serie de precizari cu privire la cresterea pensiilor romanilor. Acesta a spus ca vor fi livrate pana pe 15 aprilie. Am sa.

MINISTRUL MUNCII: in aprilie vor fi puse in plata 30.000 din cele o suta de mii de pensii

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a anuntat, astazi, ca au fost trimise acasa 35. 000 de decizii de recalculare pentru pensionarii care au lucrat in grupa I si grupa a II-a de munca si nu li s-a calculat stadiul suplimentar in momentul iesirii la pensie.

Ministrul Muncii: Pana de Paste vor fi puse in plata in jur de 30.000 de decizii de recalculare a pensiilor / Budai promite majorari si de peste 40% la grupele I si II

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat vineri ca deja au fost transmise pensionarilor 35. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca, urmand ca pana in sarbatorile de Paste, in jur de 30. 000 dintre acestea sa fie si puse in plata, relateaza Agerpres.

Ministrul Muncii: Pana de Paste vor fi puse in plata in jur de 30.000 de decizii de recalculare a pensiilor / Cu cat vor creste pensiile pentru grupele I si II

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat vineri ca deja au fost transmise pensionarilor 35. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca, urmand ca pana in sarbatorile de Paste, in jur de 30. 000 dintre acestea sa fie si puse in plata, relateaza Agerpres.

ALOCATII 2019. Ministrul Muncii anunta cresterea alocatiilor copiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat in ce masura au crescut alocatiile copiilor de la 1 aprilie. incepand cu 1 aprilie, s-au acordat drepturile aferente.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunt important de la Guvern legat de constructia spitalelor regionale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, face o serie de declaratii la Palatul Victoria. As dori cateva considerente despre Spitalul Brasov. Pentru sprijinirea elaborarii documentatiei necesare construir.

Anunt important pentru pensionarii romani. Cand vor fi primiti banii din recalcularea pensiilor

Casa Nationala de Pensii Publice aduce la cunostinta ca, in luna aprilie 2019, pensiile celor care au primit deciziile de recalculare se achita in cuantumul anterior recalcularii, urmand ca.

Mii de lei in plus, dupa marea recalculare a pensiilor. Ministrul Budai, discurs la Palatul Victoria: Pensionar care a lucrat in calitate de acrobat la Circul Globus, crestere de 39% (VIDEO)

Marius Budai, ministrul Muncii, a prezentat, la Palatul Victoria, rezultatul recalcularii pensiilor din grupa I si a II-a de munca. Social-democratul a tinut mortis sa prezinte inclusiv cresterea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )