Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru pensionarii romani. Cand vor fi primiti banii din recalcularea pensiilor

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru pensionarii romani. Cand vor fi primiti banii din recalcularea pensiilor

Casa Nationala de Pensii Publice aduce la cunostinta ca, in luna aprilie 2019, pensiile celor care au primit deciziile de recalculare se achita in cuantumul anterior recalcularii, urmand ca. continuă pe Antena3

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate. O prima transa a plecat deja spre beneficiari. Este vorba de 30. 000 de romani care vor avea venituri mai mari din aceastaluna. Pana.

VIDEO Celine Dion anunta un nou turneu mondial un nou album, numite Courage. Cand vor fi lansate

Celine Dion lanseaza un nou turneu mondial dar si un nou disc. Atat evenimentul, cat si colectia de noi piese vor purta numele Courage. Artista a declarat presei ca noul album a fost inspirat de viata sa dupa decesul sotului, potrivit AGERPRES. Celine Dion a facut anuntul in timpul unui concert sustinut in Los Angeles, [] .

Radu Tudor: Ce mesaj important pentru Romania vine din SUA

Radu Tudor a scris un articol pe blogul sau in care vorbeste despre un mesaj important pentru Romania venit din SUA. La 4 aprilie, NATO implineste 70 de ani de la infiintare. Tratatul de la.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunt important de la Guvern legat de constructia spitalelor regionale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, face o serie de declaratii la Palatul Victoria. As dori cateva considerente despre Spitalul Brasov. Pentru sprijinirea elaborarii documentatiei necesare construir.

Soc pentru mii de romani! Nu vor mai primi acesti bani dupa ce se vor pensiona

Vesti proaste pentru mii de romani! Nu veti mai primi acesti bani dupa pensionare. Parlamentul a respins definitiv Proiectul de lege privind Codul administrativ al Romaniei, declarandu-l.

Planul Juncker: 450 de studenti romani isi vor putea continua studiile de master in strainatate. Bani si pentru IMM-uri

Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara va beneficia de peste 170 milioane de euro, care vor fi alocati catre IMM-uri si catre 450 de studenti care doresc sa continue studiile la master in strainatate.

Toti cei patru candidati pentru functia de procuror general, admisi de Ministerul Justitiei. Cand vor sustine interviul

Toti cei patru candidati pentru functia de procuror general - Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu - au fost admisi de Ministerul Justitiei. Ei vor sustine interviul cu Tudorel Toader in 10 aprilie.

Utile: Alimente pentru memorie si concentrare; Uite ce alimente te fac sa mananci mai mult; Anticonceptionale pentru barbati. Cand vor aparea pe piata noile pastile

5 diuretice naturale, cu efect garantat. Acumularea excesiva de lichide in tesuturi apare din cauza functionarii. Feng-Shui, arta care lucreaza pentru tine. Principiile care iti aduc prosperitate indiferent de religie. Poti fi crestin, evreu.

Aeroportul Ataturk din Istanbul se inchide. Atentionare de calatorie emisa de MAE pentru turistii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Turcia, referitoare la inchiderea Aeroportului International Ataturk si preluarea activitatilor si zborurilor de catre Noul Aeroport Istanbul, conform Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )