Libnet.ro
UNICEF

09:45

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca ca sa ramana in Regatul Unit de la 1 ianuarie 2021

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca ca sa ramana in Regatul Unit de la 1 ianuarie 2021

Incepand de la 1 ianuarie 2021, Marea Britanie va implementa un sistem de imigratie bazat pe puncte, prin care la intrarea in tara vor avea prioritate cei mai buni din lume, potrivit ministrului de interne Priti Patel. Noul sistem va pune capat liberei circulatii cu UE. continuă pe Antena3

Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie

Un nou sistem de imigratie a fost prezentat de catre Marea Britanie. Acesta va intra in vigoare de anul viitor. Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie Noul sistem de imigratie, in care vor avea prioritate la intrarea in tara cei mai buni din intreaga lume potrivit .

Romanii care ajung in Marea Britanie, obligati sa stea in continuare in izolare din cauza COVID-19

Cerintele de carantina existente pana acum au obligat pe oricine intra in Marea Britanie sa se autoizoleze timp de 14 zile si sa furnizeze autoritatilor date de contact sau in caz contrar risca o amenda de.

Florin Citu, anunt important despre pensii. Cat vor lua in plus pensionarii

Florin Citu, ministrul de Finante, a facut un anunt important despre pensii. Ministrul a declarat ca pensiile vor fi majorate in acest an, in ciuda crizei COVID-19 si a crizei economice globale.

Noi criterii de imigrare in Marea Britanie. De cate puncte este nevoie si cum se obtin?

Noul sistem de imigrare in Marea Britanie, dupa Brexit, va fi bazat pe punctaj. Astfel, numarul celor care pot intra in Regatul Unit pentru a lucra nu va fi limitat. De altfel, angajatii din Uniunea Europeana vor.

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an.

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline 890 milioane de dolari) pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an, a anuntat duminica secretarul guvernului, Michael Gove, transmite Reuters.

Marea Britanie va consacra 705 milioane de lire pregatirii frontierelor post-Brexit

Marea Britanie a anuntat astazi un set de investitii de 705 milioane de lire sterline pentru a instala sisteme de control post-Brexit la frontierele sale, inainte de incheierea anului in curs.

Sistemul de imigratie post-Brexit. Marea Britanie vrea ce e mai bun din toata lumea

Marea Britanie vrea un sistem de imigratie post-Brexit pe baza de puncte, prin care sa ia inapoi controlul frontierelor si sa elibereze intregul potential al tarii, scrie ministrul de Interne Priti Patel in editia de duminica a tabloidului The Sun.

Veste proasta pentru romanii care vor vacanta in Grecia. S-a anuntat acum

Din ce in ce mai multi romani au decis, in ultima perioada, sa plece in vacanta in Grecia, ignorand avertismentul medicilor din Romania. Autoritatile elene au facut, insa, anuntul. Iata ce se va intampla cu turismul! Grecii, ingrijorati pentru principala sursa de venit a tarii Desi au deschis granitele pentru turistii romani, grecii sunt ingrijorati .

Orban, dupa noile conditii de calatorie puse de Grecia: Toate centrele acreditate sa efectueze analize pentru romanii cu sejururi planificate

Dupa ce Grecia a anuntat ca va conditiona intrarea in tara de prezentarea unui test negativ COVID-19, premierul Ludovic Orban a anuntat ca va cere tuturor centrelor acreditate sa efectueze teste pentru romanii care au vacante planificate. Precizarile vin in contextul in care noile conditii intra in vigoare marti, urmeaza weekendul si s-ar putea sa nu existe capacitatea de testare necesara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )