Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sistemul de imigratie post-Brexit. Marea Britanie vrea ce e mai bun din toata lumea

Adevărul Adevărul,
Sistemul de imigratie post-Brexit. Marea Britanie vrea ce e mai bun din toata lumea

Marea Britanie vrea un sistem de imigratie post-Brexit pe baza de puncte, prin care sa ia inapoi controlul frontierelor si sa elibereze intregul potential al tarii, scrie ministrul de Interne Priti Patel in editia de duminica a tabloidului The Sun. continuă pe Adevărul

Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie

Un nou sistem de imigratie a fost prezentat de catre Marea Britanie. Acesta va intra in vigoare de anul viitor. Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie Noul sistem de imigratie, in care vor avea prioritate la intrarea in tara cei mai buni din intreaga lume potrivit .

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca ca sa ramana in Regatul Unit de la 1 ianuarie 2021

Incepand de la 1 ianuarie 2021, Marea Britanie va implementa un sistem de imigratie bazat pe puncte, prin care la intrarea in tara vor avea prioritate cei mai buni din lume, potrivit ministrului de interne Priti Patel. Noul sistem va pune capat liberei circulatii cu UE.

Noi criterii de imigrare in Marea Britanie. De cate puncte este nevoie si cum se obtin?

Noul sistem de imigrare in Marea Britanie, dupa Brexit, va fi bazat pe punctaj. Astfel, numarul celor care pot intra in Regatul Unit pentru a lucra nu va fi limitat. De altfel, angajatii din Uniunea Europeana vor.

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an.

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline 890 milioane de dolari) pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an, a anuntat duminica secretarul guvernului, Michael Gove, transmite Reuters.

Marea Britanie va consacra 705 milioane de lire pregatirii frontierelor post-Brexit

Marea Britanie a anuntat astazi un set de investitii de 705 milioane de lire sterline pentru a instala sisteme de control post-Brexit la frontierele sale, inainte de incheierea anului in curs.

Romanii care ajung in Marea Britanie, obligati sa stea in continuare in izolare din cauza COVID-19

Cerintele de carantina existente pana acum au obligat pe oricine intra in Marea Britanie sa se autoizoleze timp de 14 zile si sa furnizeze autoritatilor date de contact sau in caz contrar risca o amenda de.

El e cel mai bun fotbalist al lunii iunie din Serie A

Papu Gomez, fotbalistul argentinian al echipei Atalanta Bergamo, a fost ales cel mai bun jucator din.

Ministrul Educatiei, despre inceperea noului an scolar: Cel mai bun scenariu - o parte din elevi vor fi la scoala, ceilalti vor continua cursurile online

Cel mai bun scenariu pentru inceperea noului an scolar va fi acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ministrul Educatiei: Cel mai bun scenariu pentru inceperea scolii in septembrie - unii elevi vor fi la scoala si altii vor urmari cursurile online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a oferit detalii despre modul in care ar urma sa se desfasoare inceputul scolii in septembrie. Aceasta a precizat ca cel mai bun scenariu pentru ar fi acela prin care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )