Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anunt important pentru toti cei care locuiesc in chirie. Totul se schimba!

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru toti cei care locuiesc in chirie. Totul se schimba!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala spune dezbaterii publice, la rubrica Transparenta decizionala, proiectul de ordin al presedintelui ANAF privind procedura de inregistrare a contractelor de locatiune la. continuă pe Antena3

Anunt important pentru soferi. Ce se intampla cu permisele auto ale romanilor

Comisiile juridica pentru aparare ale Senatului au dat, marti, raport comun favorabil initiativei legislative care reglementeaza perioadelor de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice si a.

CODUL RUTIER 2018: Amenda uriasa pentru toti SOFERII care fac acest lucru! O multime de romani deja au patit-o...

Un proiect de lege propune schimbari radicale in Codul rutier. Politistii nu vor mai avea voie sa monteze aparate de radar pe masini neinscriptionate. Acestea trebuie sa fie pozitionate vizibil si sa fie.

Politia Romana, avertisment pe Facebook: Nu toti cei pe care ii intalnim pe internet ne vor binele

Politia Romana atrage atentia cetatenilor privind noi tentative de santaj in mediul online, de data aceasta fiind vizati cei care isi cauta perechea in mediul virtual. Ma iubeste, nu ma.

Anunt important privind bugetul Apararii

Guvernul aloca MApN pentru al doilea an consecutiv 2% din PIB si va mentine acest nivel pana cel putin in anul 2026, a declarat miercuri ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, in cadrul ceremoniei de.

Viorica Dancila, anunt important despre salariile romanilor

Hotararea de guvern prin care salariul minim pe economie va fi diferentiat in functie de nivelul de studii sau de vechimea in munca ar putea fi adoptata in decembrie sau ianuarie, a anuntat miercuri premierul.

Avocatul Poporului plateste o chirie de 50.000 euro lunar pentru cladirea in care isi desfasoara activitatea(FOTO)

Avocatul Poporului plateste, lunar, o chirie de aproximativ 50. 000 euro pentru cladirea in care functioneaza institutia, informeaza stirilekanald. ro. Este vorba despre o cladire de 2. 087 mp din zona.

Kelemen Hunor, anunt CUMPLIT pentru PSD: UDMR il sustine la sefia Comisiei Europene pe Manfred Weber, unul dintre cei mai acerbi critici ai puterii de la Bucuresti

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il sustine pe Manfred Weber ca principal candidat la presedintia Comisiei Europene, la congresul PPE care va avea loc luna viitoare la.

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata oficial: Ce patesc toti cei ce urmeaza sa se PENSIONEZE pentru limita de varsta

Proiectul noii legi a pensiilor aduce schimbari majore in ceea ce priveste limita de varsta. Act6ul normativ propune ca femeile care au realizat stagiul minim de cotizare, care au nascut trei copii si i-au.

Vesti TERIBILE de la Dacia: Da, e vorba de CAROSERIE... Ce trebuie sa faca URGENT toti soferii romani...

Vesti proaste pentru toti cei care intentioneaza sa-si cumpere un autorurism Dacia! Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria a scazut drastic in primele noua luni.

Proiectul de lege Dragnea - Tariceanu a fost adoptat de Senat: Toti cei condamnati pe baza de interceptari si filaje vor putea cere revizuirea

Senatul a adoptat luni in plen un proiect de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu cu privire la desecretizarea unei Hotarari CSAT din 2005 privind combaterea coruptiei, insa intre timp au fost adaugate amendamente care deschid calea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )