Libnet.ro
UNICEF

06:45

ANUNT important pentru toti posesorii de masini DACIA sau pentru cei care vor sa-si achizitioneze o masina: Detaliul care arunca totul in aer!

B1 B1,
ANUNT important pentru toti posesorii de masini DACIA sau pentru cei care vor sa-si achizitioneze o masina: Detaliul care arunca totul in aer!

Dacia a dat lovitura pe piata auto interna! Anul acesta, a vandut un numar record de masini noi in Romania. in doar primele cinci luni ale acestui an, s-au vandut nu mai putin de 70. 358 de unitati, cu. continuă pe B1

Anunt IMPORTANT pentru toti soferii! Ce se intampla cu masinile DACIA in Europa

Dacia a reusit sa se impuna ca un jucator important in Europa si datorita umbrelei Renault, un brand istoric. Strainii, in mare parte, au devenit tot mai interesati de Dacia, tot mai multe site-uri si re.

Anunt IMPORTANT pentru toti soferii: Schimbare la examenul auto si modificare RADICALA a limitei de viteza in localitate

Comisia pentru Transport si Infrastructura a Camerei Deputatilor a elaborat principiile necesare pentru modificarea Codului Rutier, urmand ca acestea sa treaca si prin Comisia pentru Industrie si cea Juridica, iar.

Anunt SOC pentru soferii romani: Deja se pot trezi cu talonul suspendat, fara a fi anuntati in prealabil!

Conducatorii auto din Romania care au masini cu ITP-ul expirat sau anulat risca sa li se radieze masina din circulatie si sa ramana astfel fara placutele de inmatriculare si fara talon, aceasta lege.

Ministerul Muncii, ANUNT dureros pentru ROMANI: ADIO bani pentru...

Ministerul Muncii a transmisun mesaj transant pentru romanii care primesc ajutoare sociale. Potrivit unui proiect legislativ,statul nu ar mai trebui sa ii incurajeze pe cei care traiesc din ajutoare.

Cresteri pe linie pentru toti indicii bursei

Transferuri cu aproape 5% din SIF Muntenia, realizate prin piata deal Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a incheiat saptamana de tranzactionare intr-o nota pozitiva, toti indicii marcand cresteri, in sedinta de vineri.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )