Libnet.ro
UNICEF

19:45

Anunt SOC pentru soferii romani: Deja se pot trezi cu talonul suspendat, fara a fi anuntati in prealabil!

B1 B1,
Anunt SOC pentru soferii romani: Deja se pot trezi cu talonul suspendat, fara a fi anuntati in prealabil!

Conducatorii auto din Romania care au masini cu ITP-ul expirat sau anulat risca sa li se radieze masina din circulatie si sa ramana astfel fara placutele de inmatriculare si fara talon, aceasta lege. continuă pe B1

LOVITURA pentru SOFERII romani! Din pacate, NIMENI nu scapa! Toate masinile la mana a doua sunt AFECTATE

Romania avea in 2016 cel mai scazut numar de masini la mia de locuitori, in timp ce la nivelul Uniunii Europene media era de 505 automobile la 1. 000 de locuitori, arata datele publicate luni de Oficiul european de.

Anunt SOC despre pensii! Vezi AICI ce categorii de pensionari vor primi mai PUTINI BANI de luna viitoare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca noul proiect de lege al pensiilor este finalizat si va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Deja au intrat in vigoare o serie de.

Anunt IMPORTANT pentru toti soferii: Schimbare la examenul auto si modificare RADICALA a limitei de viteza in localitate

Comisia pentru Transport si Infrastructura a Camerei Deputatilor a elaborat principiile necesare pentru modificarea Codului Rutier, urmand ca acestea sa treaca si prin Comisia pentru Industrie si cea Juridica, iar.

Anunt SOC de la Antena 1! Fanii sunt bulversati: Ce se intampla cu prezentatorul de la emisiunea Insula iubirii...

Radu Valcan este in culmea fericirii pentru ca sotia lui, Adela Popescu, este din nou insarcinata. Cei doi au facut marele anunt in urma cu putin timp, scrie a1. ro. Mai mult, ei au dezvaluit ca vor.

Anunt SOC de la DACIA: Prima imagine cu noua masina asteptata de toti romanii!

Veste uriasa pentru soferi! Noul model Dacia va fi lansat in Rusia, la Salonul de la Moscova, acolo unde se va putea vedea prima data SUV-ul de tip BMW X4. Masina va purta emblem Dacia in Europa, dar va pastra.

Ministerul Muncii, ANUNT dureros pentru ROMANI: ADIO bani pentru...

Ministerul Muncii a transmisun mesaj transant pentru romanii care primesc ajutoare sociale. Potrivit unui proiect legislativ,statul nu ar mai trebui sa ii incurajeze pe cei care traiesc din ajutoare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )