Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anunt important pentru toti romanii: platesti facturi la energie electrica? Iata ce trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Anunt important pentru toti romanii: platesti facturi la energie electrica? Iata ce trebuie sa stii

De la 1 ianuarie a fost promisa liberalizarea pietei de energie electrica. Numai ca lucrurile se misca un pic mai greu. inceputul de an i-a facut pe furnizorii de energie electrica sa se. continuă pe Playtech

Cum tii casa calduroasa, fara costuri suplimentare. Trucuri utile pentru toti romanii

Cum sa ai incaperile de la casa mai calduroase, dar fara sa adaugi bani in plus la facturile de la intretinere? Trucurile sunt simple si extrem de rapide. Ce trebuie sa faci pentru a avea mult conform in casa? Cum sa ai casa mai calda? Multi apelam la fel si fel de trucuri pentru a .

Anuntul diminetii pentru toti romanii care au cont bancar: se intampla chiar acum la aceste 4 banci

Odata cu digitalizarea sistemului bancar te-ai fi asteptat sa dureze mai putin sa faci un transfer bancar. Si e adevarat, dureaza mai putin, dar nu la toate bancile. De mai bine de un an,.

Kaufland a dat startul pentru toti. Se intampla cu angajatii, dar ii vizeaza pe toti clientii

Kaufland a venit cu un anunt important in contextul campaniei de vaccinare si toti clientii trebuie sa fie interesati de asta. Kaufland a venit cu un anunt major in contextul campaniei de.

E gratis in magazinele Digi |RCS-RDS: toti romanii pot profita chiar acum. Care sunt conditiile?

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt deosebit pentru sute de mii de romani. E gratis si se intampla chiar din ianuarie 2021. Grupul Digi |RCS-RDS a anuntat ca, din ianuarie 2021, clientii si.

Ministrul trage semnalul de alarma: Atentie: Risc de frauda! Toti romanii trebuie sa afle urgent

Claudiu Nasui, ministrul Economiei, a venit cu un avertisment deosebit de important pentru romani ca sa nu cada prada naivitatii lor. Pe fondul tensiunii provocate de pandemie, ministrul.

Sucul care iti protejeaza plamanii. Toti romanii care fumeaza trebuie sa il bea, zilnic

Sucul care iti protejeaza plamanii. Toti romanii care fumeaza trebuie sa il bea, zilnic. Despre ce remediu este vorba, cititi in articolul de mai jos. Fumezi mult si simti ca ai plamanii incarcati? Acest suc magic iti curata plamanii pe loc Exista un suc care iti protejeaza plamanii. Toti romanii, mai ales cei care fumeaza, .

Alimentele care iti fac pietre la rinichi. Toti romanii gresesc grav cand le consuma zilnic

S-a aflat care sunt alimentele care iti fac pietre la rinichi. Toti romanii gresesc grav cand le consuma zilnic. Care sunt acestea, vedeti in articolul de mai jos. Alimentele pe care ar trebui sa le consumi ponderat. Pot provoca pietre la rinichi. Vezi lista completa Cercetatorii au anuntat care sunt alimentele care iti fac pietre .

Alimentele care te ingrasa mult. Greseala fatala pe care o fac toti romanii care le consuma zilnic

Si alimentele sanatoase ingrasa, daca nu stim cat si cum sa le mancam. Cum fructele pot fi un pericol pentru silueta si sanatate daca sunt consumate seara sau in cantitati mari, asa si branzeturile sunt pe lista alimentelor care ne ingrasa, poate chiar mai mult decat ceafa de porc, daca le consumam in exces si .

Adina Alberts a spus tot adevarul despre Alexandru Rafila. Detaliul nestiut de toti romanii s-a aflat

Discutia pe marginea vaccinurilor pe baza de ARN-Mesager sunt controversate si multe informatii sunt necunoscute. in ultima vreme, pe micul ecran, au aparut specialisti, medici, cercetatori care au incercat sa explice ce inseamna aceasta tehnologie. in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, medicul Adina Alberts a avut argumente impotriva acestei tehnologii, dar si contre cu Alexandru Rafila.

Alimentele care iti stimuleaza senzatia de foame. Toti romanii trebuie sa le elimine din meniul zilnic

Senzatia de foame este principalul dusman cu care trebuie sa te lupti atunci cand vrei sa pierzi din kilogramele acumulate. Dincolo de recomandarile de a face miscare in timpul oricarei diete, este importanta si alimentatia. in timp ce unele alimente te ajuta sa arzi din grasimi, altele iti pot pune bete in roate, stimuland pofta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )