Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anuntul diminetii pentru toti romanii care au cont bancar: se intampla chiar acum la aceste 4 banci

Playtech Playtech,
Anuntul diminetii pentru toti romanii care au cont bancar: se intampla chiar acum la aceste 4 banci

Odata cu digitalizarea sistemului bancar te-ai fi asteptat sa dureze mai putin sa faci un transfer bancar. Si e adevarat, dureaza mai putin, dar nu la toate bancile. De mai bine de un an,. continuă pe Playtech

Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Etapa a doua a vaccinari anti-Covid a inceput si, desi sunt multi oameni care vor si deja s-au programat la vaccin, exista si romani care inca ezita sa faca acest pas. Din ce zic.

Cum tii casa calduroasa, fara costuri suplimentare. Trucuri utile pentru toti romanii

Cum sa ai incaperile de la casa mai calduroase, dar fara sa adaugi bani in plus la facturile de la intretinere? Trucurile sunt simple si extrem de rapide. Ce trebuie sa faci pentru a avea mult conform in casa? Cum sa ai casa mai calda? Multi apelam la fel si fel de trucuri pentru a .

Avertismentul specialistilor despre criptomonede. Ce risca toti romanii care investesc

Specialistii din pietele financiare sunt de parere ca celebrele criptomonede nu reprezinta in mod necesar viitorul. Aceste criptomonede servesc unor scopuri utile. Dar exista cateva speculatii. Una dintre cele mai fundamentale probleme este ca activele criptografice pot fi, fie acoperiri utile, fie forme utile de plata, dar nu ambele, mai spun aceeasi analisti. Criptomonede, sau .

Sucul care iti protejeaza plamanii. Toti romanii care fumeaza trebuie sa il bea, zilnic

Sucul care iti protejeaza plamanii. Toti romanii care fumeaza trebuie sa il bea, zilnic. Despre ce remediu este vorba, cititi in articolul de mai jos. Fumezi mult si simti ca ai plamanii incarcati? Acest suc magic iti curata plamanii pe loc Exista un suc care iti protejeaza plamanii. Toti romanii, mai ales cei care fumeaza, .

Alimentele care te ingrasa mult. Greseala fatala pe care o fac toti romanii care le consuma zilnic

Si alimentele sanatoase ingrasa, daca nu stim cat si cum sa le mancam. Cum fructele pot fi un pericol pentru silueta si sanatate daca sunt consumate seara sau in cantitati mari, asa si branzeturile sunt pe lista alimentelor care ne ingrasa, poate chiar mai mult decat ceafa de porc, daca le consumam in exces si .

Mare atentie, romani: vestea surpriza pentru toti cei care stau la bloc. Trebuie sa afli urgent

Majoritatea romanilor care stau la bloc stiu de asociatia de proprietari si au o vaga idee de mecanismele guvernarii unui bloc. Dar mai sunt detalii de aflat, cum e cel de fata. Multi.

Anunt important pentru toti romanii: platesti facturi la energie electrica? Iata ce trebuie sa stii

De la 1 ianuarie a fost promisa liberalizarea pietei de energie electrica. Numai ca lucrurile se misca un pic mai greu. inceputul de an i-a facut pe furnizorii de energie electrica sa se.

Anuntul trist al diminetii pentru romani. Suntem pe un loc fruntas in UE la acest capitol

Romania, tara membra UE, conform unor raportori anuali, a avut cea mai mare crestere la preturile de consum. Raportul face referire la tot anul 2019, dar si la ultima perioada din 2020. Datele statistice arata o crestere considerabila a preturilor de consum in Romania, in conditiile in care exista o criza economica. Preturile de consum .

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala!

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala! Politia Romana a anuntat ce nu ai voie sa faci in cazul in care ai fost sanctionat. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Politia Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa scrie soferii in procesul verbal atunci cand sunt sanctionati .

Alimentele care iti fac pietre la rinichi. Toti romanii gresesc grav cand le consuma zilnic

S-a aflat care sunt alimentele care iti fac pietre la rinichi. Toti romanii gresesc grav cand le consuma zilnic. Care sunt acestea, vedeti in articolul de mai jos. Alimentele pe care ar trebui sa le consumi ponderat. Pot provoca pietre la rinichi. Vezi lista completa Cercetatorii au anuntat care sunt alimentele care iti fac pietre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )