Libnet.ro
UNICEF

18:46

Anunt al ministrului Muncii pentru toti pensionarii. Vor mai primi a 13-a pensie?

B1 B1,
Anunt al ministrului Muncii pentru toti pensionarii. Vor mai primi a 13-a pensie?

Noua Lege a pensiei va intra in vigoare de la 1 decembrie 2017, conform graficului anuntat de ministrul Muncii. Potrivit promisiunii Olgutei Vasilescu, se vor reyolva toate inechitatile din sistemul de pensii. continuă pe B1

Am solicitat de la ANP hotararile de amanare a liberarii conditionate pentru toti detinutii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a cerut de la Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) hotararile de amanare referitoare la liberarea conditionata pentru toti detinutii aflati in penitenciare.

Tudorel Toader: Am cerut de la Administratia Nationala a Penitenciarelor hotararile de amanare a liberarii conditionate pentru toti detinutii aflati in penitenciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrie, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca a cerut de la Administratia Nationala a Penitenciarelor hotararile de amanare pentru toti detinutii aflati in penitenciare, din cauza ca, spune el, majoritatea detinutilor reclama modul de aplicare a dispozitiilor legale referitoare la liberarea conditionata.

Ministrul Justitiei: Am cerut hotararile de amanare a eliberarii conditionate pentru toti detinutii aflati in penitenciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a solicitat, prin Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), hotararile de amanare a liberarii conditionate pentru toti detinutii aflati.

Seceta are un impact devastator in Portugalia. Oamenii se plang ca in curand nu vor mai avea ce manca

Portugalia se confrunta cu cea mai severa seceta din ultimii 20 de ani. Peste 80% din teritoriul tarii este afectat, spun autoritatile portugheze, care pun asta pe seama schimbarii climei. Seceta are un.

Proiectul Primariei Capitalei pentru biciclisti: Voucherele vor fi suplimentate (VIDEO)

000 de vouchere vor fi acordate in plus programului Biciclisti in Bucuresti! A spus-o primarul capitalei care a explicat ca cererea a depasit cu mult cele 5. 000 de tichete alocate.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )