Libnet.ro
UNICEF

16:15

Anunt oficial despre Ianis Hagi! Antrenorul i-a dat vestea finalului de an

Playtech Playtech,
Anunt oficial despre Ianis Hagi! Antrenorul i-a dat vestea finalului de an

Ianis Hagi a pierdut prima echipa a lui Glasgow Rangers, iar in ultimele meciuri a prins foarte putine minute. Nici macar din postura de rezerva nu a intrat prea des in teren. Si, cum echipa sa merge perfect in toate competitiile, se parea ca Ianis nici nu va mai juca in 2020. Totusi, lucrurile ar . continuă pe Playtech

Scotienii l-au luat la ochi pe Ianis Hagi. Ce au observat jurnalistii britanici la tatal sau chiar azi

Tanarul Ianis Hagi pare-se ca are probleme in Scotia, la Glasgow Rangers. Duparetrogradarea de la Nationala mare la U21, presa britanica a inceput sa-i critice prestatiile. Cei de la TheSun s-au legat si de declaratiile facute de tatal sau, Gica Hagi. Jurnalistii au catalogat aceste declaratii ca interventii in favoarea fiului. Gheorghe Hagi face declaratii .

De ce Ianis Hagi a fost trecut pe banca de rezerve. Scotienii au spus adevarul abia acum

Desi are cele mai multe pase decisive din echipa, Ianis Hagi a devenit rezerva de lux la Glasgow Rangers. Steven Gerrard are alte preferinte in alegerea primului 11, iar increderea romanului este serios afectata. Ianis a fost titular intr-un singur meci dintre ultimele sase disputate de Glasgow Rangers in campionat. Iar in trei dintre ele .

Ce spunea Diego Maradona despre Gica Hagi si Gica Popescu: A fost rivalul meu

Moartea lui El D10S a socat o lume intreaga. Fosta legenda a fotbalului mondial a murit la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. in urma cu doar cateva luni, Diego Maradona avea de spus despre Gica Hagi si Gica Popescu numai cuvinte de lauda. Diego Maradona, despre Hagi si Popescu Carierele lui .

Nicusor Dan, anunt socant despre teste. Ce se intampla cu testarea in masa a romanilor

Nicusor Dan a facut un anunt socant despre teste. Primarul Capitalei sustine ca nu sunt suficienti bani pentru testarea in masa. Astfel, Nicusor Dan anunta ca in Bucuresti nu se poate face testarea intregii populatii, din cauza costurilor ridicate. O varianta ar fi sa se foloseasca teste rapide, care sunt de zece ori mai ieftine .

Alexandru Rafila, anunt bomba despre deschiderea scolilor: Nu putem tine un copil in fata unui ecran luni de zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat marti ca inchiderea scolilor, mai ales la clasele primare, nu este normala si nici sanatoasa. Candidatul PSD la alegerile parlamentare sustine ca, atat decizia inchiderii scolii, cat si cea de inchidere a pietelor a fost una gresita, reiesind faptul ca autoritatile au luat masuri fara a fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )