Libnet.ro
UNICEF

15:45

Anunt oficial din partea AFI Europe. Sute de bucuresteni vor beneficia de asta

Playtech Playtech,
Anunt oficial din partea AFI Europe. Sute de bucuresteni vor beneficia de asta

AFI Europe Romania a terminat dezvoltarea fazei I a AFI City, primul proiect rezidential al companiei pe piata locala. Astfel, AFI City este primul proiect rezidential care este de amploare al companiei in Romania, situat in sectorul 1 al Capitalei, langa statia de metrou Laminorului. Anunt oficial din partea AFI Europe Aceasta investitie pentru prima . continuă pe Playtech

Decizie soc din partea Bisericii Ortodoxe Romane, in plina pandemie de COVID-19. Cum vor fi impartasiti credinciosii

Biserica Ortodoxa Romana a transmis un comunicat in care anunta ca toate Bisericile Ortodoxe autocefale raman fidele traditiei liturgice ortodoxe de impartasire. Anuntul vine in contextul in care tara noastra se confrunta cu o crestere exploziva a numarului de cazuri, fiind inregistrate in ultimele 24 de ore 994 de cazuri noi. Decizia luata de BOR .

Robert Negoita: Nu ma mai regasesc in PSD de patru ani. O dovada de seriozitate din partea dumnealor ar fi sa ma excluda din partid (VIDEO)

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a explicat ca vine dupa patru ani in care nu se mai regaseste deloc in PSD si este de parere ca o dovada de seriozitate din partea.

Mesaj dur din partea conducerii clubului CFR Cluj

Conducerea clubului CFR Cluj a lansat, duminica, un comunicat in lumina aparitiei primului caz de Covid-19 la echipa din Gruia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )