Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Playtech Playtech,
Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Pretul petrolului a crescut marti, 21 iulie 2020, cu aproximativ 1 dolar. Acesta este la cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele patru luni. Cresterea pretului este sustinuta de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de COVID-19, precum si de informatiile bune venite in urma unor studii clinice pentru vaccinuri impotriva coronavirusului, informeaza agentia . continuă pe Playtech

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

COSTEL ALEXE: Noul Cod Silvic promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii

Noul Cod Silvic, aflat in dezbatere parlamentara, promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii si reprezinta un set complet de masuri pentru combatarea taierilor ilegale, a afirmat miercuri ministrul Mediului, Costel Alexe, conform Agerpres.

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Vestea diminetii pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se va intampla la pompa dupa toate acestea

Pana sa ajungem la sosele pline cu masini electrice, cele pe benzina si motorina vor domina. Dar ce se intampla cu pretul? Dupa perioada de limitare a deplasarii, cei mai multi soferi.

ReporterIS: Afacerile imobiliare ale ministrului Costel Alexe Terenuri la 1 euromp in Cartierul Stabilor pentru cei 4 frati Alexe

In 2014, cei patru frati Alexe Costel actualul ministru PNL al Mediului), Mihai, Florin si Adina au concesionat, fiecare, cate 500 mp de teren de la Primaria Aroneanu. Comuna lipita de Iasi era si atunci, este si acum condusa de Benone Moruzi, un primar liberal apropiat de Costel Alexe, presedintele filialei judetene Iasi a PNL, dezvaluie ziarul iesean ReportrIS. ro.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida Somaj tehnic pentru cei sanatosi trimisi acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )