Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

Vestea diminetii pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se va intampla la pompa dupa toate acestea

Playtech Playtech,
Vestea diminetii pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se va intampla la pompa dupa toate acestea

Pana sa ajungem la sosele pline cu masini electrice, cele pe benzina si motorina vor domina. Dar ce se intampla cu pretul? Dupa perioada de limitare a deplasarii, cei mai multi soferi. continuă pe Playtech

Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Pretul petrolului a crescut marti, 21 iulie 2020, cu aproximativ 1 dolar. Acesta este la cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele patru luni. Cresterea pretului este sustinuta de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de COVID-19, precum si de informatiile bune venite in urma unor studii clinice pentru vaccinuri impotriva coronavirusului, informeaza agentia .

Digi RCS-RDS ofera ceva gratuit pentru toti abonatii

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori in telecomunicatii din tara noastra, a venit cu un anunt entuziasmant pentru toti abonatii. Ce ofera gratuit Digi RCS-RDS? DIGI.

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

Anunt de la Banca Transilvania pentru toti romanii: se intampla chiar azi si nu poti rata

Banca Transilvania a venit cu o veste exceptionala pentru mii de romani. E ca de Black Friday, dar pentru sistemul bancar. La inceput de iunie, Banca Transilvania a pus la dispozitia clientilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )