Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt pentru romanii care au cont bancar: 4 milioane de carduri, vizate. Cea mai mare banca face schimbari radicale

Playtech Playtech,
Anunt pentru romanii care au cont bancar: 4 milioane de carduri, vizate. Cea mai mare banca face schimbari radicale

E cert ca suntem intr-o perioada cu schimbari majore in piata bancara si in societate. Dar nu mai e un secret ca digitalizarea va schimba lucrurile radical. Cea mai mare banca din. continuă pe Playtech

Marian Godina, mesaj dur pentru romanii care refuza masurarea temperaturii: Cat de imbecil sa fii?

Procedura de verificare a temperaturii la intrarea in locurile publice inchise a starnit un val de controverse in spatiul public. Scandalul a culminat zilele trecute, la un hypermarket din Bucuresti, cartierul.

Ghid video pentru romanii care merg la cumparaturi. Ce trebuie sa facem cand revenim acasa

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) a dat publicitatii un ghid video pentru cumparaturi in care ii sfatuieste pe clientii operatorilor economici, in special supermarkturi, sa pastreze distanta si sa foloseasca cu precadere cardul bancar in locul bancnotelor, pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

MAE: Romanii care au lucrat la ferma din Germania au primit drepturile salariale cuvenite

Toti cetatenii romani care si-au desfasurat activitatea la ferma din Bornheim, Republica Federala Germania, au primit drepturile salariale care li se cuveneau, potrivit unor precizari ale Ministerului Afacerilor Externe MAE), scrie Agerpres.

Grecia redeschide sezonul pentru romani incepand de luni. Pe feribot se va lua temperatura

Sezonul turistic se redeschide incepand de luni, in Grecia, pentru calatoriile spre insule. Pentru romanii care vor sa mearga cu masina, sa ia feribotul, acest lucru se poate intampla chiar incepand de pe 25 mai.

WhatsApp introduce o noua facilitate pentru utilizatori, care va usura adaugarea contactelor in lista

Aplicatia WhatsApp va permite adaugarea contactelor prin scanarea codurilor QR, fara a mai fi nevoie de numarul de telefon. Cele mai mai noi versiuni beta de WhatsApp pentru Android si iOS au primit un update care aduce posibilitatea adaugarii contactelor prin coduri QR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )