Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ghid video pentru romanii care merg la cumparaturi. Ce trebuie sa facem cand revenim acasa

Adevărul Adevărul,
Ghid video pentru romanii care merg la cumparaturi. Ce trebuie sa facem cand revenim acasa

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) a dat publicitatii un ghid video pentru cumparaturi in care ii sfatuieste pe clientii operatorilor economici, in special supermarkturi, sa pastreze distanta si sa foloseasca cu precadere cardul bancar in locul bancnotelor, pentru a limita raspandirea noului coronavirus. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Alexandru Rafila, membru OMS, pentru romanii care cred ca noul coronavirus nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Alexandru Rafila, este de parere ca persoanele care cred ca noul coronavirus nu exista sunt oameni.

Razvan Pascu, avertisment pentru romanii care vor sa ajunga cu masina in Grecia

Consultantul in turism Razvan Pascu a afirnat, marti, la Sinteza zilei, ca Grecia ar putea impune turistilor sa aleaga avionul pentru a petrece concediile acolo.

Marian Godina, mesaj dur pentru romanii care refuza masurarea temperaturii: Cat de imbecil sa fii?

Procedura de verificare a temperaturii la intrarea in locurile publice inchise a starnit un val de controverse in spatiul public. Scandalul a culminat zilele trecute, la un hypermarket din Bucuresti, cartierul.

GRAFIC pentru cei care nu inteleg de ce trebuie sa poarte masca: sansele de transmitere a virusului scad de la 70% la 1,5%

Un purtator de coronvirus care nu poarta masca are 70% sanse sa transmita virusul chiar si catre o persoana care poarta masca. Daca ambele persoane - atat cea infectata, cat si cea aflata in apropierea sa - poarta masti, sansele de transmitere a virusului scad la doar 1,5%.

MAE: Toti romanii de la ferma din Bornheim si-au primit salariul. Au fost identificate 120 de locuri de munca pentru cei care doresc sa continue munca in domeniul agricol, in Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, joi seara, ca toti romanii angajati la ferma din Bornheim si-au primit salariul cuvenit. Printr-un comunicat de presa, Bucurestiul a precizat ca, atat Ambasada Ro.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care permite decontarea chiriei pentru romanii afectati de criza COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, Decretul pentru promulgarea Legii privind aplicarea unor facilitati de la plata chiriei pentru perioada aferenta starii de urgenta. Potrivit.

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu.

MAE: Romanii care au lucrat la ferma din Germania au primit drepturile salariale cuvenite

Toti cetatenii romani care si-au desfasurat activitatea la ferma din Bornheim, Republica Federala Germania, au primit drepturile salariale care li se cuveneau, potrivit unor precizari ale Ministerului Afacerilor Externe MAE), scrie Agerpres.

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )