Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

B1 B1,
Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Deputatul brailean, Pro Romania, Emilia Meirosu trage un semnal de alarma cu privire la banii de pensii, din ce in ce mai greu de procurat de catre executiv. continuă pe B1

Teodorovici: Legea pensiilor ar putea fi o nebunie frumoasa, daca ramane PSD la guvernare. Avem bani de pensii pana in 2021

Legea pensiilor poate deveni o nebunie frumoasa daca PSD ramane in continuare la guvernare, a declarat, duminica seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, precizand ca legea va fi aplicata fara niciun fel de discutie si ca sunt bani de pensii si pentru anul acesta si pentru cel viitor, marea provocare fiind anul 2021.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Anunt soc de la Dacia: Ce se intampla cu 530.296 de autovehicule. ii priveste pe toti soferii romani!

In primele noua luni ale anului trecut, Dacia a vandut peste 530 de mii de automobile, cu 9,5% mai mult comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Guvernul le spune miilor de cercetatori din Institutele Nationale ca-si vor primi salariul de baza daca sunt bani

La patru zile dupa publicarea articolului nostru a aparut in Monitorul Oficial al Romaniei Hotararea 4812019 pentru modificarea si completarea Regulamentului-cadru de organizare si functionare a institutelor nationale de cercetare- dezvoltare, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. Pe scurt: drepturile salariale ale cercetatorilor in INCD-uri sunt conditionate prin noul HG de incadrarea stricta in resursele financiare alocate anual, printre altele.

Au mai ramas sapte zile pana la termenul-limita de depunere a declaratiei unice

In acest an, declaratia unica trebuie depusa pana pe 31 iulie 2019, dupa ce termenul initial de 15 m.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )