Libnet.ro
UNICEF

14:30

Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

B1 B1,
Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Deputatul brailean Pro Romania,Emilia Meirosu a sustinut in 2018 ca nu exista bani pentru legea pensiilor initiata de PDS-ALDE. Deputata era de parere ca se incerca doar pacalirea pensionarilor prin. continuă pe B1

Semnal pentru Guvern din ALDE: Nu sunt bani pentru pensii, pentru alocatii, dar cu toate acestea sunt bani pentru anticipate?

Anuntul lui Ludovic Orban cu privire la alocatii si chiar la pensii starneste nemultumire in ALDE, partid care a votat investirea Guvernului Orban. Tudor Ionescu, consilier general in Capitala, considera ca argumentele liberalilor scartiie.

Raluca Turcan: Sunt bani pentru majorarea pensiilor. Romanii nu au de ce sa se ingrijoreze

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca sunt bani alocati pentru cresterea pensiilor si ca nu exista motiv de ingrijorare pentru romani.

2.153 de miliardari au mai multi bani decat cele mai sarace 4,6 miliarde persoane din lume (Oxfam)

153 de miliardari detin mai multi bani decat 60% din populatia mondiala, afirma luni ONG-ul Oxfam, care noteaza o concentrare a bogatiilor in special in detrimentul femeilor, in prima linie a inegalitatilor, scrie AFP.

OXFAM: Miliardarii lumii au mai multi bani decat 60% din populatia mondiala

Cei 2. 153 de miliardari de pe glob au in prezent mai multi bani decat 60% din populatia mondiala, a denuntat, luni, ONG-ul Oxfam, acuzand o concentrare a averilor in special in detrimentul femeilor, aflate in prima linie a inegalitatilor.

Anunt oficial de la Casa de Pensii. Nu mai ai nevoie de acest act pentru pensionare

Ordinul ministrului Muncii spune ca persoanele aflate in prag de pensionare nu mai sunt nnevoite sa obtina de la angajatori si sa depuna la dosar adeverinte care dovedesc vechimea, iar Casa Nationala de Pensii Publice si casele teritoriale s-au conformat. Anunt oficial de la Casa de Pensii Ordinul ministrului Muncii si Protectiei sociale 1. 7832019 este .

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN).

Piata auto mondiala a scazut cu cateva milioane de masini anul trecut si vor mai trece destui ani pana se va reveni la nivelul record din 2017

Piata auto mondiala a scazut cu 4 milioane de unitati anul trecut, spre 90,3 milioane unitati, pe fondul scaderilor din tari precum China si India, arata datele companiei de analiza LMC Automotive citate de CNN. Cel mai bun an al pietei a fost 2017 si estimarile sunt ca s-ar putea ajunge la un nivel similar cel putin in 2023.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )