Libnet.ro
UNICEF

05:00

2.153 de miliardari au mai multi bani decat cele mai sarace 4,6 miliarde persoane din lume (Oxfam)

Hotnews Hotnews,
 2.153 de miliardari au mai multi bani decat cele mai sarace 4,6 miliarde persoane din lume (Oxfam)

153 de miliardari detin mai multi bani decat 60% din populatia mondiala, afirma luni ONG-ul Oxfam, care noteaza o concentrare a bogatiilor in special in detrimentul femeilor, in prima linie a inegalitatilor, scrie AFP. continuă pe Hotnews

OXFAM: Miliardarii lumii au mai multi bani decat 60% din populatia mondiala

Cei 2. 153 de miliardari de pe glob au in prezent mai multi bani decat 60% din populatia mondiala, a denuntat, luni, ONG-ul Oxfam, acuzand o concentrare a averilor in special in detrimentul femeilor, aflate in prima linie a inegalitatilor.

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Afectiunea banala care omoara mai multi oameni decat cancerul

In lume mor in fiecare an mai multi oameni din cauza septicemiei decat a cancerului. Numarul deceselor cauzate de aceasta afectiune comuna este mult mai mare decat se credea initial, circa 20% din oamenii care mor o fac in urma unui soc septic.

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in.

Romania TV a primit cei mai multi bani de la PNL pentru promovarea lui Iohannis in campania electorala

Europa libera a obtinut datele oficiale privind sumele platite in timpul campaniei electorale pentru promovarea candidatului Klaus Iohannis. Conform acestora, aproape jumatate din suma cheltuita in campanie a fost directionata catre televiziuni.

Un consilier al primarului din Tg. Mures spune ca mai multi cetateni au cerut referendum local pe propunerea lui Florea ca statul sa decida cine face copii: Se analizeaza

Un consilier al primarului din Targu Mures, Claudiu Maior, a declarat ca mai multi locuitori si-au exprimat dorinta de a fi organizat un referendum local privind problema lansata in dezbatere de edilul Dorin Florea, in legatura cu responsabilitatea nasterii unui copil.

Mai multi locuitori din Tg. Mures ar vrea referendum local pentru propunerea primarului legata de cine poate face copii

Un consilier al primarului din Targu Mures, Claudiu Maior, a anuntat, joi seara, ca mai multi locuitori si-au exprimat dorinta de a fi organizat un referendum local privind problema lansata in dezbatere de edilul Dorin Florea, in legatura cu.

Ce sume fantastice de bani au cei mai bogati oameni ai planetei

Cele mai bogate 2. 153 de persoane din lume controleaza mai multi bani decat cei mai saraci 4,6 milia.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN).

Sosele din plastic reciclat, mai bune decat cele din asfalt: unde se gasesc si cum sunt create

Plasticul joaca un rol foarte important in viata noastra, atat ca principal factor poluant, cat si ca instrument util in viata de zi cu zi. Cel mai important este insa sa-l.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )