Libnet.ro
UNICEF

05:00

LOVITURA pentru SOFERII romani! Din pacate, NIMENI nu scapa! Toate masinile la mana a doua sunt AFECTATE

B1 B1,
LOVITURA pentru SOFERII romani! Din pacate, NIMENI nu scapa! Toate masinile la mana a doua sunt AFECTATE

Romania avea in 2016 cel mai scazut numar de masini la mia de locuitori, in timp ce la nivelul Uniunii Europene media era de 505 automobile la 1. 000 de locuitori, arata datele publicate luni de Oficiul european de. continuă pe B1

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Remediul uluitor pentru eliminarea sarurilor din organism

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse un remediuuluitor pentru eliminarea sarurilor din organism. Se ia un castravete, o bucata de ghimbir si patru-cinci fire de patrunjel si.

LOVITURA pentru Simona HALEP la Wimbledon! A primit un VERDICT cumplit! Din pacate...

Marea campioana Chris Evert declara ca Serena Williams ar putea castiga anul acesta la Wimbledon, insa mai spune ca nu exista o favorita clara pentru turneul gazduit la All England Club. Este suprafata pe.

BREXIT: Avertisment dur pentru EUROPA! Din pacate si cetatenii romani sunt AFECTATI

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avertizat-o vineri pe premierul Marii Britanii, Theresa May, saofere alternative pentru a depasi diferentele uriase de viziuni privind Brexitul,daca nu.

Lovitura pentru DNA: Fostul primar al Pitestiul Tudor Pendiuc a fost achitat

Procurorii DNA mai primesc o lovitura intr-un dosar cu importanta politica. Tribunalul Arges a decis luni achitarea lui Tudor Pendiuc, fost primar PSD al Pitestiului. Decizia nu este definitiva si poate fi.

Lovitura pentru DNA: Fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc a fost achitat

Procurorii DNA mai primesc o lovitura intr-un dosar cu importanta politica. Tribunalul Arges a decis luni achitarea lui Tudor Pendiuc, fost primar PSD al Pitestiului. Decizia nu este definitiva si poate fi.

Bomba! Deja se stie castigatoarea la WIMBLEDON! Din pacate, Simona Halep...

Jurnalistii de la publicatia britanica The Telegraph au analizat cele mai recente editii de la Wimbledon pentru a pronostica castigatoarea probei feminine din acest an, conform The Telegraph. Surpriza pronostic.

Tragedie in lumea MANELELOR! Din pacate este vorba, chiar despre regele FLORIN SALAM! Fanii sunt in STARE DE SOC

Florin Salam se gandeste de pe acum la retragerea din industria muzicala! Artistul pregateste o investitie sigura in imobiliare pentru a a-si mentine intacta averea in momentul in care manelistul nu va.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata la tribunal! Din pacate, milioane de soferi nu mai pot circula...

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat ca, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, orasele germane au dreptul sa interzica circulatia.

LOVITURA pentru Radu Mazare! Fiul lui, in stare GRAVA! Fostul edil e DISTRUS (FOTO)

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a fost preluat de ambulanta, sambata, de pe o terasa din Mamaia, acesta fiind transportat la spital. Bunicul lui Raducu Mazare a sunat la 112, dupa ce nepotul acestuia .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )