Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anunt SOC in showbiz despre Andreea Balan! S-a intamplat pe patul de SPITAL

B1 B1,
Anunt SOC in showbiz despre Andreea Balan! S-a intamplat pe patul de SPITAL

Andreea Balan a marturisit, de pe patul de spital, ca ii este foarte dor de familia ei, in special ce fiica sa cea mica, Clara. Artista a publicat pe Instagram o poza cu sotul sau, George Burcea, si cele. continuă pe B1

DRAMA URIASA in showbiz! NU E O GLUMA! Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN!

Andreea Balan a trecutprin momente cumplite de cand a nascut. Chiar eaa povestit chinurile prin care a trecut si cum era sa isi piarda viata.

Vesti TERIBILE despre Andreea Balan! Din pacate, a fost facut ANUNTUL TRIST!

Andreea Balan a vorbit pentru prima data de cand a fost supusa ultimei operatii, cea de-a treia. Vedeta a filmat momentele in care asistentele ii luau sange, pentru analize si a povestit totul fanilor sai,.

VIDEO Andreea Balan, despre cele trei operatii suferite in ultimele saptamani: Dati-mi morfina ca mor de durere

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a povestit, intr-o filmare, despre ce s-a intamplat in ultimele zile petrecute in spital si despre cum se simte dupa cea de-a treia operatie suferita in decurs de trei saptamani.

Andreea Balan, mesaj cutremurator de pe patul de spital. Anunt de ultima ora

Andreea Balan, mesaj de ultima ora de pe patul de spital. Cea de-a treia operatie suferita vineri a fost mai grea decat toate celelalte la un loc, marturiseste artista in varsta de 34 de ani. Andreea.

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata!

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata. Citeste mai mult pe spynews. ro .

Ultima ora! Mesajul transmis de Andreea Balan, de pe patul de spital, dupa a treia operatie

Vineri, Andreea Balan a fost supusa unei alte interventii chirurgicale, fiind a treia operatie in ultimele trei saptamani. Dupa ce s-a trezit, a stat la Terapie Intensiva si este in continuare sub.

Halucinant! O organizatie ortodoxa crede ca problemele de sanatate ale Andreei Balan sunt o pedeapsa divina pentru ca artista sustine casatoria intre homosexuali

Andreea Balan inca se afla in spital dupa ce a suferit a treia operatie, in urma complicatiilor pe care le-a intampinat in timpul nasterii celui de-al doilea copil al sau. in acest context, multi.

De ce prelungeste Andreea Balan internarea in spital

Andreea Balan se afla inca in spital, dupa ce a suferit o noua interventie chirurgicala, la doua saptamani dupa cezariana, din cauza unor hematoame. Artista are de gand sa mai stea sub supravegherea medicilor. Iata de ce.

Dana Rogoz, deranjata de atitudinea unor mamici fata de Andreea Balan: Cand stii ca femeia era sa moara la nastere, pe tine te intereseaza daca alapteaza sau nu?

Actrita Dana Rogoz 33 de ani) a scris un text in care critica atitudinea unor persoane fata de cantareata Andreea Balan 34 de ani), care s-a confruntat cu numeroasele problemele de sanatate in ultima perioada.

Andreea Balan s-a externat din spital. Cum se simte acum artista

Andreea Balan s-a externat dupa ce a fost supusa unei alte interventii chirurgicale. Artista se simte mai bine si le-a transmis fanilor ei un mesaj emotionant. Gata, dupa o saptamana de stat in spital,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )