Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt surpriza de la Kaufland. Recordul atins de cel mai mare retailer

Antena3 Antena3,
Anunt surpriza de la Kaufland. Recordul atins de cel mai mare retailer

Lantul german de hipermarketuri cu preturi mici Kaufland a ajuns la finalul anului trecut la afaceri de 2 mld. euro la o retea de 107 magazine, potrivit estimarilor ZF, dupa un decembrie foarte bun ca urmare a. continuă pe Antena3

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Toyota isi mentine titlul de cel mai mare producator auto, depasind Volkswagen

Toyota estimeaza ca a vandut anul trecut 10,125 milioane de vehicule, compania nipona fiind in grafic pentru a-si pastra titlul de cel mai mare producator auto din lume in 2015, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat vineri scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,931 milioane de unitati, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Central, cel mai mare cinema din Braila, s-a transformat intr-o imensa camera frigorifica. Iarna nu se mai fac proiectii fiindca sala nu poate fi incalzita

Cel mai mare cinematograf din municipiul Braila, Central, mai functioneaza doar de primavara pana toamna. in sezonul rece, dupa ce temperaturile scad pana la limita inghetului, nu se mai pot face proiectii, deoarece sala nu poate fi incalzita. Situatia dureaza de cativa ani si nu prea se intrevede o solutie care sa schimbe radical lucrurile.

Anunt surpriza de la Kaufland despre salariile angajatilor

Lantul german de hipermarketuri Kaufland, liderul comertului local, va majora din ianuarie 2016 salariul minim din cadrul companiei la 1. 300 de lei brut 946 de lei net), pentru 12 salarii anuale, la care se adauga .

Cum l-a invins Ceausescu pe monstrul din Baragan. Celebra vanatoare din 1978 cand dictatorul a ucis cel mai mare mistret si a doborat recordul

O partida de vanatoare, consumata in urma cu aproape 4 decenii, in padurea Ciornuleasa din inima Baraganului, a facut Calarasiul faimos in lume, dupa ce fostul dictator Nicolae Ceausescu a doborat monstrul care salasluia in hatisurile intunecate.

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava a finalizat cel mai mare proiect de cercetare dezvoltare din istoria institutiei

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava a fost dotata cu 11 laboratoare de cercetare noi, dotate cu aproximativ 137 de echipamente de cercetare dezvoltare. Proiectul, cofinantat prin FEDR, in valoare de 31. 699 de lei, are drept obiectiv cresterea capacitatii de cercetare dezvoltare si inovare multi disciplinara si inter disciplinara si atragerea de tineri cercetatori si specialisti de inalta calificare.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

inceputul anului aduce cea mai mare investitie chineza in Germania

Un grup de investitori chinezi a anuntat, luni, achizitionarea producatorului german de echipamente KraussMaffei Group cu suma de 925 milioane de euro 1,01 miliarde de dolari), cea mai mare investitie chineza in Germania de pana acum, transmit Reuters si Bloomberg.

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Cel mai prost violator vine de la Suceava: un tanar a incercat sa violeze de doua ori, fara succes, o batrana de 87 de ani

Dumitru Marian Mortun, de 22 de ani, din comuna suceveana Ulma poate fi considerat cel mai prost violator. Dupa ce a stat trei ani in inchisoare pentru ca a incercat sa violeze o batrana de 87 de ani, imediat dupa eliberare a tabarat din nou peste femeie, insa nu a reusit nici de aceasta data sa o violeze.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )