Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com . continuă pe Wall-Street Ro

Central, cel mai mare cinema din Braila, s-a transformat intr-o imensa camera frigorifica. Iarna nu se mai fac proiectii fiindca sala nu poate fi incalzita

Cel mai mare cinematograf din municipiul Braila, Central, mai functioneaza doar de primavara pana toamna. in sezonul rece, dupa ce temperaturile scad pana la limita inghetului, nu se mai pot face proiectii, deoarece sala nu poate fi incalzita. Situatia dureaza de cativa ani si nu prea se intrevede o solutie care sa schimbe radical lucrurile.

Toyota isi mentine titlul de cel mai mare producator auto, depasind Volkswagen

Toyota estimeaza ca a vandut anul trecut 10,125 milioane de vehicule, compania nipona fiind in grafic pentru a-si pastra titlul de cel mai mare producator auto din lume in 2015, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat vineri scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,931 milioane de unitati, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2015

Un juriu format din 19 specialisti ai handbalului si fanii din intreaga lume au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai valoroasa jucatoare din lume in anul 2015.

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu.

Cum au pierdut cei mai bogati oameni din lume 195 de miliarde de dolari saptamana trecuta

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut aproape 195 de miliarde de dolari in saptamana ce a trecut, din cauza vestilor economice proaste din China si a preturilor mici ale petrolului. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, 47 de miliardari au pierdut cel putin cate un miliard in timpul acestei perioade, cea mai proasta pentru bursele din SUA din 2011 si pana acum.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- .

Utile: Cel mai bun leac impotriva tusei este... acest desert delicios; Cum sa cureti salteaua pe care dormi usor si rapid; Iarna asta n-o sa cazi! Trucuri vechi si noi, ca sa castigi pariul cu gheata si cu poleiul

Cat de importanta este vizita anuala la ginecolog si ce analize ginecologice sa-si faca orice femeie Este necesar sa consulti macar o data pe an medicul ginecolog care va face. Cum ne explicam gelozia De ce suntem geloase? In primul rand, din cauza fricii, din teama de a-l pierde pe cel iubit. In al doilea rand, gelozia provine din lipsa de incredere pe care.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )