Libnet.ro
UNICEF

13:15

Anunt surpriza pentru fanii Harry Potter din partea autoarei J.K.Rowling

România Liberă România Liberă,
Anunt surpriza pentru fanii Harry Potter din partea autoarei J.K.Rowling

Scriitoarea J. Rowling si-a surprins fanii, pe Twitter, cu un nou anunt. Astfel, ea a dezvaluit ca ecranizarea romanului Bestii fantastice si unde le gasim/Fantastic Beasts and Where to Find Them va fi o trilogie. continuă pe România Liberă

Noul film Harry Potter, primul dintr-o noua trilogie, are un trailer

Tocmai a fost publicat online trailerul laFantastic Beasts and Where to Find Them, prima parte dintr-o noua trilogie construita in jurul universului din Harry Potter. Daca sperati ca povestea lui Harry Potter nu s-a incheiat, sau macar puteti avea partea de noi povesti desfasurate in acelasi univers, autoarea J. Rowling se pare ca nu vrea [].

Anunt important pentru romani! Tinerii sub 35 de ani vor primi 500 euro pe luna! Ce trebuie sa faca

Vesti excelente pentru romanii care lucreaza in strainatate. Cei cu varste sub 35 de ani, care doresc sa vina sa munceasca in tara, vor primi din partea statului 500 de euro pe luna, scrie bzc. ro.

Dan Mihalache: Exista sustinere politica din partea noastra pentru dezvoltarea pietei de capital

Dan Mihalache, seful Cancelariei Presedintelui, le-a spus investitorilor straini ca exista sustinere politica din partea Presedintiei pentru dezvoltarea pietei de capital.

Marian Godina, anunt important pentru cei care i-au cumparat cartea

Politistul Marian Godina a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca cei care au cumparat cartea sa au contribuit si cu donatii pentru programul national Cartile copilariei. impreuna cu.

Buget de 2,7 milioane lei pentru inlocuirea echipamentelor uzate din Reteaua de Monitorizare a Calitatii Aerului

Bugetul alocat in acest an din Fondul de mediu pentru inlocuirea echipamentelor uzate ce alcatuiesc Reteaua Nationala de Monitorizare a Calitatii Aerului RNMCA) se ridica la valoarea de 2,7 milioane de lei, arata datele Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor MMAP).

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )