Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

B1 B1,
Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de. continuă pe B1

Andreea Marin, in lacrimi: Este atat de sensibil... Din pacate, acum TOTUL se confirma..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Anunt TERIBIL pentru pensionarii romani: Pana cand mai sunt bani de pensii

Fata de aceeasi data a anului trecut, statisticile Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) indica o crestere cu 11% a cuantumului activelor fondurilor de pensii private facultative la finalul lunii mai.

Andreea Marin, gest de milioane pentru fiul lui Stefan Banica! Aadevarul despre relatia Zanei cu pustiul

Andreea Marin este, fara indoiala, o femeie de nota 10! Chiar daca nu mai are nicio treaba cu Stefan Banica, de care s-a despartit in urma cu cinci ani, Zana i-a ramas alaturi lui Radu Stefan,.

Stefan Banica Jr, obligat sa plateasca 80.000 de euro: Totul are legatura cu Andreea Marin...

Stefan Banica Jr conduce un bolid de 80. 000 de euro. Este vorba despre un BMW M4 cabriolet, acelasi model de masina pe care o conduce si fosta sa sotie, Andreea Marin. Asta se intampla pentru ca.

Bomba bombelor: Picanterii despre relatia dintre Andreea Marin si iubitul tinerel...

Andreea Marin este cunoscuta drept una dintre vedetele care pastreaza o mare discretie in privinta vietii personale. De curand insa, aceasta a facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o are cu Adrian.

Ce se intampla cu relatia dintre Andreea Marin si noul iubit: Adevarul a iesit la iveala...

Sumele in jurul carora se invarte venitul lunar al noului iubit al Andreei Marin, care este angajat al ambasadei din Libia, sunt foarte mari. Astfel, in calitate de angajat la.

ANUNT CRUCIAL pentru PENSIONARI! Ce se va intampla cu PENSIILE romanilor din septembrie. Ministrul Muncii: Vom auzi tot felul de CRITICI

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca noua lege a pensiilor va fi prezentata joi si va sta in dezbatere publica vreme de o luna. in septembrie, va fi adoptata in Parlament si trimisa spre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )