Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bomba bombelor: Picanterii despre relatia dintre Andreea Marin si iubitul tinerel...

B1 B1,
Bomba bombelor: Picanterii despre relatia dintre Andreea Marin si iubitul tinerel...

Andreea Marin este cunoscuta drept una dintre vedetele care pastreaza o mare discretie in privinta vietii personale. De curand insa, aceasta a facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o are cu Adrian. continuă pe B1

imi plac provocarile, dar... Adevarul despre relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica jr...

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. a devenit cunoscuta din postura de cantareata insa recent, a dezvpluit in cadrul unui interviu ce ar putea face daca va fi nevoita sa se.

Stefan Banica Jr, obligat sa plateasca 80.000 de euro: Totul are legatura cu Andreea Marin...

Stefan Banica Jr conduce un bolid de 80. 000 de euro. Este vorba despre un BMW M4 cabriolet, acelasi model de masina pe care o conduce si fosta sa sotie, Andreea Marin. Asta se intampla pentru ca.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Din pacate, este vorba de Andreea Marin: Dupa 6 operatii trebuie sa...

Andreea Marin a dezvaluit ca de-a lungul vietii ei a suferit 5-6 operatii, deci se considera trecuta prin toate. inveti o lectie, ca e important sa fii la timp la medic. Degeaba ajungi cand.

La bine toti iti sunt alaturi... Din pacate, gest extrem facut de Andreea Marin...

Andreea Marin a marturisit ca s-a confruntat cu depresia postnatala dupa ce a nascut-o pe Violeta si chiar a fost pe punctul de a face un gest necugetat. Cand fetita sa avea doar un an si cateva luni,.

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat

Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania, prezentatoarea TV Andreea Esca, dar si despre relatia cu mama ei.

Ne DESPARTIM... Ce spune Lavinia Parva despre relatia cu Stefan Banica Jr...

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Cu toate astea, cei doi au si momente in care se supara unul pe altul si se cearta. insa, dupa cum a declarat La.

Toni Grebla, despre disputa dintre presedinte si premier legata de concediu: CCR nu e chemata sa rezolve orice

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a declarat ca nu poate fi vorba despre un conflict constitutional generat de faptul ca premierul Dancila nu a anuntat presedintele privind delegarea atributiilor pe perioada.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )