Libnet.ro
UNICEF

09:15

Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: sunt vizati toti clientii. De acum poti face asta direct pe telefon

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: sunt vizati toti clientii. De acum poti face asta direct pe telefon

Banca Transilvania a venit cu un anunt foarte important pe 22 iunie. Daca urasti sa suni in call center pentru probleme, asta poate fi solutia. Banca Transilvania face acum un pas inainte. continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cat timp vor mai continua ploile si cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani

Meteorologii anunta ca nu vom scapa de ploi nici in ultima saptamana a lui iunie, dar nici la inceputul lunii iulie. Temperaturile vor fi de vara, normale pentru aceasta perioada.

Majorarea pensiilor, anunt de ultima ora. Nu pot fi majorate toate cu 40%!

Radu Soviani a declarat luni ca nu pot fi majorate toate pensiile cu 40%, insa cele de 1. 000 - 1500 RON pot fi majorate si chiar exista resurse sa fie majorate cu 40%, ba poate chiar cu 50%.

Adelina Pestritu, anunt de ultima ora. Vedeta ar putea fi insarcinata pentru a doua oara: Ne-am dori sa fim patru, dupa izolare

Adelina Pestritu si sotul ei se bucura de o frumoasa poveste de iubire, iar faptul ca isi mai doresc un frate sau o sora pentru fetita lor nu mai este un secret pentru nimeni. Recent insa, intr-o.

Val de infectari cu coronavirus la Antena 1: Celebra cantareata Ami, anunt de ultima ora, dupa ce a filmat alaturi de Marcel Pavel si Ozana Barabancea

Dupa un val de infectari cu COVID-19 care a lovit din plin vedetele Antenei 1, iata ca apar si vesti bune. Celebra cantareata Ami, desia fost prezenta la filmari alaturi de Marcel Pavel, Ozana.

Modificare de ultima ora pentru 4,2 milioane de posesori de carduri de sanatate

Valabilitatea celor 4,2 milioane de carduri de sanatate care expira la inceputul lunii viitoare va fi prelungita pentru inca 7 ani, conform unui anunt facut vineri de presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adela Cojan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )