Libnet.ro
UNICEF

21:00

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cat timp vor mai continua ploile si cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cat timp vor mai continua ploile si cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani

Meteorologii anunta ca nu vom scapa de ploi nici in ultima saptamana a lui iunie, dar nici la inceputul lunii iulie. Temperaturile vor fi de vara, normale pentru aceasta perioada. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora: Parlamentul nu mai dezbate starea de alerta!

Parlamentarii nu vor mai dezbate astazi starea de alerta, avand in vedere ca proiectul propus de Victor Ponta, care prevedea incetarea starii de alerta, nu a indeplinit numarul de voturi in Biroul Permanent.

Modificare de ultima ora pentru 4,2 milioane de posesori de carduri de sanatate

Valabilitatea celor 4,2 milioane de carduri de sanatate care expira la inceputul lunii viitoare va fi prelungita pentru inca 7 ani, conform unui anunt facut vineri de presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adela Cojan.

Decizie de ultima ora: Simona Halep renunta la US Open! S-a anuntat si data la care se reiau turneele de tenis

Simona Halep a luat o decizie majora in ceea ce priveste calendarul sau competitional: nu va merge la turneele din Statele Unite in aceasta toamna, inclusiv US Open, dar nici in Asia, chiar daca WTA, ITF si USTA vor da unda verde competitiilor.

Decizie de ultima ora a presedintelui Klaus Iohannis! Acesti magistrati ies de maine la pensie

Mai multi magistrati au fost eliberati din functie de Klaus Iohannis, cei mai multi urmand sa iasa la pensie. Presedintele a semnat azi decretul de eliberare.

Vestea pe care nimeni nu o astepta. Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale in aproape toata tara, valabila joi, 18 iunie, pana la ora 23. De asemenea, este cod galben si in zonele de Est si Sud valabil pana vineri, la ora 10.

Autoritatile nu vor mai putea face achizitii directe odata cu prelungirea starii de alerta in Romania

Achizitiile in domeniul medical nu vor putea fi facute prin achizitie directa odata cu prelungirea starii de alerta in Romania, din 16 iunie, ci se revine la procedura legala de dinainte de pandemie, au anuntat secretarul de stat Raed Arafat si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Aceasta era una dintre conditiile PSD pentru a vota in parlament pentru prelungirea starii de alerta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )