Libnet.ro
UNICEF

05:30

Anunt de ultima ora despre pensii! Ministrul Muncii: Suntem cu toate pensiile recalculate

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora despre pensii! Ministrul Muncii: Suntem cu toate pensiile recalculate

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va incepe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budai. Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt tiparite, sunt facute. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora al Vioricai Dancila: Vom merge la CCR. Ce se intampla cu Guvernul in urmatoarea perioada

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata dupa-amiaza, deciziile pe care PSD le-a luat in urma sedintei CEx de la malul marii. De asemenea, a fost stabilita strategia pentru votul din Parlament, de care Guvernul are nevoie pentru a-si putea numi noii ministri, in conditiile in care Klaus Iohannis a refuzat remaniarea. Viorica Dancila a tot .

Noua Lege a pensiilor si maririle promise. Ce spune Marius Budai, ministrul Muncii, despre cresterea pensiei

Ministrul Muncii a vorbit despre noua Lege a pensiilor, care prevede majorari de la 1 septembrie 2019 si despre maririle de pensii promise de Guvernul Romaniei. Marius Budai a precizat ca planul de majorari va continua si anul viitor. Ministrul Muncii a facut precizari cu privire la noua Lege a pensiilor As putea sa folosesc .

CRESC PENSIILE de la 1 SEPTEMBRIE: VEZI daca esti pe LISTA! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII

Marius Budai, ministrul Muncii, a tinut sa precizeze ca punctul de pensie se majoreaza de la 1 septembrie. Mai mult decat atat, planul de majorari va continua si in 2020, spune el.

Ministrul Muncii, despre ororile din centrul de la Maramures: Parintii copiilor sunt in drum spre Romania

Ministrul Muncii, Marius Budai, a trimis la Maramures o echipa mixta formata din Corpul de control al Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala si inspectori sociali, in timp ce familiile.

Campania electorala prezidentiala, finantata din bugetul de stat in premiera. Informatii de ultima ora despre alegerile din noiembrie

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din noiembrie va fi, in premiera, finantata de la bugetul de stat, iar controlul si rambursarea cheltuielilor vor fi efectuate de Autoritatea Electorala.

Accident grav in Suceava! SMURD-ul a intervenit de URGENTA! Bilant de ultima ora

Un accident cumplit de circulatie s-a produs in aceasta seara in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au fost grav ranite.

Incendiu de vegetatie in Buzau! Campurile au fost cuprinse de flacari! Detalii de ultima ora

Un incendiu de vegetatie uscata s-a extinspe o suprafata de 4 hectare pe raza localitatii Parscov, a anuntat miercuri Biroul de presa al ISU.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Nu vom iesi de la guvernare. Nu imi dau demisia. Cei lasi, slabi sau cu indoieli trebuie sa plece

Partidul Social Democrat nu va iesi de la guvernare - a fost mesajul transmis de premierul Viorica Dancila sambata, la inceputul Comitetului Executiv National al social-democratilor. Liderul PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )