Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Nu vom iesi de la guvernare. Nu imi dau demisia. Cei lasi, slabi sau cu indoieli trebuie sa plece

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Nu vom iesi de la guvernare. Nu imi dau demisia. Cei lasi, slabi sau cu indoieli trebuie sa plece

Partidul Social Democrat nu va iesi de la guvernare - a fost mesajul transmis de premierul Viorica Dancila sambata, la inceputul Comitetului Executiv National al social-democratilor. Liderul PSD. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt despre noul presedinte al Senatului: Daca sunt colegi din ALDE care vor sa guverneze langa noi, bineinteles ca vom accepta

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat ca, dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din functia de presedinte al Senatului, unul dintre vicepresedintii social-democrati ai acestui.

Dancila: Ce nu te omoara te intareste; Nu vom iesi de la guvernare, nu imi voi da demisia

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD de la Mamaia ca partidul sau nu va iesi de la guvernare si ca Opozitia trebuie sa demonstreze ca poate strange destule semnaturi pentru a da jos guvernul prin motiune de cenzura.

Viorica Dancila, la sedinta CEx a PSD: Nu vom iesi de la guvernare. Nu-mi voi da demisia. Avem 45 de zile pentru a merge in Parlament, nu ne grabim (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, la inceputul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca partidul sau nu va iesi de la guvernare, iar ea nu isi va da demisia din functia de pr.

Viorica Dancila a anuntat cine va fi seful de campanie la prezidentiale

PSD a hotarat cine se va ocupa si va fi raspunzator de campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care va incepe pe 12 octombrie. Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca secretarul general se va.

Anunt de ultima ora al Vioricai Dancila: Vom merge la CCR. Ce se intampla cu Guvernul in urmatoarea perioada

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata dupa-amiaza, deciziile pe care PSD le-a luat in urma sedintei CEx de la malul marii. De asemenea, a fost stabilita strategia pentru votul din Parlament, de care Guvernul are nevoie pentru a-si putea numi noii ministri, in conditiile in care Klaus Iohannis a refuzat remaniarea. Viorica Dancila a tot .

Viorica Dancila, pozitie ferma: Nu luam in calcul iesirea de la guvernare. O sa negociem astfel incat sa putem sa mergem mai departe

Viorica Dancila sustine ca PSD nu ia in calcul iesirea de la guvernare. Cea mai buna arma in politica e negocierea. O sa negociem astfel incat sa putem sa mergem mai departe. Daca nu primim votul.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

VIORICA DANCILA: Am vrut ca ALDE sa ramana la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat astazi, la Mamaia, ca a dorit ca ALDE sa ramana la guvernare, si, mai mult, a dorit semnarea unui acord cu fostii parteneri de coalitie astfel incat sa candideze pe liste comune la viitoarele alegerile parlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )