Libnet.ro
UNICEF

18:45

Anunt de ultima ora din China. Nu s-a mai intamplat asta de peste 10 ani. Cum ii poate afecta pe romani

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora din China. Nu s-a mai intamplat asta de peste 10 ani. Cum ii poate afecta pe romani

Un anunt de ultima ora vine din China si da fiori reci tuturor tarilor afectate de pandemia de coronavirs. Economia Chinei s-a contractat in primul trimestru al anului, pentru prima data dupa decenii de crestere! Economia Chinei a inregistrat o contractare a economiei cu 6,4%, dupa 20 de ani de crestere anuala inchiderea fabricilor din China . continuă pe Playtech

Ridicarea restrictiilor de carantina din China creste nivelul de poluare spre cotele ingrijoratoare din 2019. Pandemia de COVID-19 devine mai letala in aer contaminat Care este situatia in Romania

Ridicarea restrictiilor de carantina din China a condus la cresterea nivelului de poluare, care este pe cale sa revina la cotele ingrijoratoare din 2019, potrivit La Vanguardia, iar acest aspect ar putea avea un.

Oradea aduce echipament de protectie pentru medici direct din China, fara intermediari Ce metoda inedita de testare are orasul unde niciun doctor nu a fost infectat cu COVID

Primaria Oradea, prin Spitalul Judetean, a importat direct din China, fara intermediar, echipamente medicale de protectie de 3,2 milioane de dolari, a declarat pentru HotNews. ro primarul orasului, Ilie Bolojan. Ultimul din cele 7 transporturi va ajunge in oras sambata. Decizia a fost luata in contextul in care pe piata interna aceste produse nu se mai gaseau, nu puteau fi livrate la timp sau erau prea scumpe. Pe total, orasul este un exemplu de buna practica pentru felul in care a gestionat criza generata de noul coronavirus. intr-un timp foarte scurt, autoritatea locala a reusit goleasca un spital de 460 de paturi si sa-l transforme in centru COVID, niciun medic nu a fost infectat cu noul coronavirus atat datorita echipamentelor de protectie, dar si pentru faptul ca in spitalul care trateaza afectiunile obisnuite, la intrare, fiecare pacient este testat.

Vesti de ultima ora pentru Simona Halep si Novak Djokovici. Anuntul care ii priveste in mod direct

In momentul in care ATP si WTA au inghetat clasamentele mondiale, lumea tenisului a ramas cu impresia ca in dreptul lui Novak Djokovici si Ashleigh Barty contorul saptamanilor petrecute in fotoliul de lider mondial va merge mai departe. Cele doua foruri guvernatoare ale tenisului au venit insa cu precizari, miercuri.

SUA analizeaza posibilitatea ca noul coronavirus sa fi plecat de la un laborator de virusologie din China

SUA analizeaza posibilitatea ca noul coronavirus sa fi plecat de fapt de la un laborator de virusologie din Wuhan, China, ipoteza de lucru care a fost lansata de mai multe surse din serviciile secrete, noteaza CNN. Si presedintele american Donald Trump a spus miercuri ca aceasta ipoteza este explorata de partea americana.

Altex va inunda piata cu 20 milioane masti de protectie la 1,5 lei bucata, printr-un transport din China

Un nou transport, de 20 de milioane de masti de protectie, va ajunge in Romania in a doua jumatate a lunii mai 2020 si vor fi scoase la vanzare cu 1,5 lei bucata, fara adaos comercial, a anuntat, joi, compania romaneasca Altex Romania, care opereaza magazinele Altex si Media Galaxy.

Transnationalele isi accentueaza tendinta de plecare din China

Covid-19 remodeleaza lumea afacerilor globale. Unul dintre cele mai interesante si complicate fenome.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )