Libnet.ro
UNICEF

11:15

Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Mesaj de ultima ora transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu. continuă pe Antena3

MAI: 44 de accidente, 19 persoane decedate si 33 grav ranite... doar in ultimele 48 de ore. Este foarte mult, este extrem de mult!

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne MAI) prezinta, intr-o postare pe Facebook, un bilant al accidentelor din ultimele 48 de ore - 44 de accidente, 19 persoane decedate si 33 grav ranite. Este foarte mult, este extrem de mult!, arata acestia, indemnandu-i pe soferi sa respecte regulile rutiere.

44 de accidente si 19 morti. Bilant negru in Ajun si in prima zi de Craciun, pe drumurile din Romania

In zilele de marti si miercuri, au avut loc 44 de accidente rutiere in tara, in urma carora au murit 19 persoane si 33 au fost ranite grav. Politistii au intervenit la peste 6. 000 de evenimente si au retinut 532 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteza si consum de alcool.

44 de accidente, 19 persoane decedate si 33 grav ranite... doar in ultimele 48 de ore!. MAI, apel la soferi: Nu va mai grabiti!

In ultimele 48 de ore, pe soselele din Romania au avut loc 44 de accidente, in urma carora 19 persoane au murit si alte 33 au fost ranite, anunta Ministerul Afacerilor Interne. in acest context tragic,.

PENSII 2020. Cine va putea sa cumuleze pensia cu salariul? Anunt de ultima ora de la premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca de anul viitor nu se va mai putea cumula pensia cu salariul incasat de la stat, cu cateva exceptii.

Este EXTREM DE MULT! Apelul facut de MAI dupa ce 19 oameni au murit si 33 au fost grav raniti in accidente produse in ultimele 48 de ore

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, joi dupa amiaza, un mesaj pe Facebook in care arata ca, doar in ultimele 48 de ore, 19 oameni au murit si 33 au fost grav ranite, in 44 de accidente rutiere: Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT!.

LOTO 649. Numerele extrase joi 26 decembrie 2019. Anunt de ultima ora facut de Loterie

Anunt de ultima ora de la meteorologi: Ce se intampla cu vremea de Revelion

Vremea se schimba radical, iar in zonele montane si in nordul tarii sunt asteptate ninsori. O masa de aer rece a patruns in nordul tarii, iar treptat va ajunge in toata tara.

ROMATSA, anunt de ultima ora despre situatia financiara a companiei, dupa ce datoria catre fratii Micula a fost achitata

Eurocontrol va vira in cursul zilei de marti catre Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA banii colectati prin poprire pana la aceasta data, dupa ce executorul care il reprezinta pe Viorel Micula a depus la Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigatiei Aeriene cererea de ridicare a popririi instituite asupra regiei, informeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora: E foarte important sa avem procurori sefi care sa inceapa o reforma

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, ca este foarte important ca procurorii din functii de conducere sa fie numiti pe post, pentru a incepe o reforma in Ministerul Public.

Anuntul de ultima ora al meteorologilor: 17 judete intra sub cod galben de viscol si zapada

In perioada 23 decembrie, ora 10:30 26 decembrie, ora 20:00, sunt asteptate ploi in general moderate cantitativ, precipitatii mixte, intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii. Metereologii anunta cod galben de viscol si zapada pentru zona montana din 17 judete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )