Libnet.ro
UNICEF

13:00

44 de accidente si 19 morti. Bilant negru in Ajun si in prima zi de Craciun, pe drumurile din Romania

Adevărul Adevărul,
44 de accidente si 19 morti. Bilant negru in Ajun si in prima zi de Craciun, pe drumurile din Romania

In zilele de marti si miercuri, au avut loc 44 de accidente rutiere in tara, in urma carora au murit 19 persoane si 33 au fost ranite grav. Politistii au intervenit la peste 6. 000 de evenimente si au retinut 532 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteza si consum de alcool. continuă pe Adevărul

Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Mesaj de ultima ora transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu.

MAI: 44 de accidente, 19 persoane decedate si 33 grav ranite... doar in ultimele 48 de ore. Este foarte mult, este extrem de mult!

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne MAI) prezinta, intr-o postare pe Facebook, un bilant al accidentelor din ultimele 48 de ore - 44 de accidente, 19 persoane decedate si 33 grav ranite. Este foarte mult, este extrem de mult!, arata acestia, indemnandu-i pe soferi sa respecte regulile rutiere.

Eruptie vulcanica in Noua Zeelanda: Bilantul creste la 19 morti

Bilantul eruptiei vulcanului Whakaari, din nord-estul tarii, a crescut la 19 morti cu decesul uneia dintre persoanele internate in spital, a anuntat luni politia, noteaza AFP.

Bilant negru de Craciun pe drumurile din Romania: 19 morti si 33 de raniti in doua zile

Un numar de 44 de accidente rutiere s-au produs, in ultimele doua zile, in intreaga tara, in urma carora 19 persoane au decedat, iar alte 33 au fost grav ranite, informeaza joi Inspectoratul General al Politiei Romane.

44 de accidente, 19 persoane decedate si 33 grav ranite... doar in ultimele 48 de ore!. MAI, apel la soferi: Nu va mai grabiti!

In ultimele 48 de ore, pe soselele din Romania au avut loc 44 de accidente, in urma carora 19 persoane au murit si alte 33 au fost ranite, anunta Ministerul Afacerilor Interne. in acest context tragic,.

Bilant sumbru dupa prima zi de Craciun. Peste o mie de oameni au avut nevoie de ingrijiri. Anuntul facut de Serviciul de Ambulanta Bucuresti si Ilfov

Serviciul de Ambulanta din Bucuresti si Ilfov a venit cu un bilant sumbru dupa prima zi de Craciun. Peste 1000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in ultimele 24 de ore.

Dezastru pe sosele, in ultimele 2 zile. 44 de accidente, soldate cu 19 morti

O crestere a numarului accidentelor rutiere si o scadere a infractiunilor cu violenta. Acesta este bilantul ultimelor doua zile. Soferii sunt sfatuiti sa circule prudent, sa respecte viteza legala de deplasare si sa se informeze cu privire la conditiile meteo inainte de a pleca in calatorie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )