Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt de ULTIMA ORA al hidrologilor: Pericol de inundatii in 15 judete din tara(FOTO)

B1 B1,
Anunt de ULTIMA ORA al hidrologilor: Pericol de inundatii in 15 judete din tara(FOTO)

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii care vizeaza 13 bazine hidrografice din 15 judete si este valabila pana vineri dimineata. Potrivit Institutul National de Hidrologie si Gospodarire. continuă pe B1

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Anunt de ULTIMA ORA: Meteorologii AVERTIZEAZA! Cum va fi vremea in luna august

Meteorologii au anuntat ca luna august va fi mai stabila din punct de vedere al precipitatiilor. De asemenea, temperaturile vor creste, existand riscul ca in a doua parte a lunii, in regiunile intracarpatice,.

Anunt de ULTIMA ORA de la meteorologi! Vremea o ia RAZNA in urmatoarele ore in TOATA TARA!

Dupa saptamani intregi in care Romania a fost lovita de ploi torentiale, Agentia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca joi vremea va fi frumoasa in cele mai multe regiuni din tara. Astfel, in.

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

Olguta Vasilescu, ANUNT de ULTIMA ORA privind o investitie uriasa: A durat 6 ani ca sa reusim!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri finalizarea unei investitii importante in Craiova. Ea a dezvaluit ca, dupa sase ani, vor fi elimina pubelele de pe strazil.

Acesta este anul in care vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

Vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

intalnire de ultima ora Iohannis-Orban. Vasile Blaga a fost si el prezent

Presedintele Klaus Iohannis a avut aseara o intalnire cu Ludovic Orban si liderii PNL in contextul scandalului din partid generat de intentia liderului PNL de a demite liderii de filiale care ii fac.

Decizie de ultima ora a lui Patrick Borcea! Soc pentru fanii lui Dinamo!

Fiul cel mare al fostului finantator al FC Dinamo, Cristi Borcea, a luat o decizie care ii va pune in mare incurcatura pe toti fanii echipei de suflet a tatalui sau, in care acesta a investit o adevarata.

Decizie de ultima ora a familiei Schumacher. Ce a hotarat sotia lui, Corinna

Michel Schumacher este in continuare in stare grava, dupa accidentul de schi din decembrie 2013. Foarte multi bani castigati la Formula 1 s-au dus pe tratamente. Ajunsa la fundul sacului, sotia marelui.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )