Libnet.ro
UNICEF

08:00

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cat va mai tine vremea extrema

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cat va mai tine vremea extrema

Meteorologii anunta ca va ploua din nou, dar cu intensitate mai mica, in aceasta dupa-amiaza si spre seara, in special in jumatatea de est a tarii, Moldova, Muntenia, Dobrogea. Vor fi averse cu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Anul 2019 este anul investitiilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul sedintei de Guvern ca anul 2019 reprezinta un an al investitiilor, care vor fi realizate atat din fondurile bugetului, cat si din fondurile europene si.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita cat mai curand: 700 de milioane de lei au fost alocati pentru acest proiect

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto va fi restituita cat mai repede. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ prin care sunt alocati banii necesari,.

Klaus Iohannis vrea o educatie financiara de la o varsta cat mai frageda

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia asupra nivelului scazut de educatie financiara, relevat de cercetari atat in tari cu economii emergente, cat si in cele cu piete financiare dezvoltate, si isi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )