Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis vrea o educatie financiara de la o varsta cat mai frageda

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis vrea o educatie financiara de la o varsta cat mai frageda

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia asupra nivelului scazut de educatie financiara, relevat de cercetari atat in tari cu economii emergente, cat si in cele cu piete financiare dezvoltate, si isi. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la lansarea cartii sale la Cluj, ca el vrea votul romanilor care vor demonstra ca isi doresc o justitie dreapta, ca isi doresc o guvernare buna pentru Romania, si isi doresc sa plece PSD.

Leonardo Badea, ASF: Avem nevoie de campanii ample de educatie financiara

Avem nevoie de campanii ample de educatie financiara la toate nivelurile pentru ca un individ educat financiar poate intelege si decide mult mai usor, in mod constient, atunci cand vine vorba de cumpararea unui produs de asigurare, a declarat vineri, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Leonardo Badea, la un eveniment de profil.

Klaus Iohannis: Duminica seara vom sti daca a castigat Romania europeana sau cea anti-europeana. Asta este! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a incurajat, joi, pe romani sa mearga duminica sa voteze atat la alegerile europarlamentare, cat si la referendum. Prezent la Cluj, la evenimentul de lansare a volumului.

Tariceanu ii indeamna pe romani sa boicoteze referendumul convocat de Klaus Iohannis

Presedintele Senatului ii indeamna pe romani sa boicoteze referendumul convocat de Klaus Iohannis. Calin Popescu Tariceanu sustine ca atat liderii europeni, cat si membrii Comisiei de la Venetia considera.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile de duminica vor schimba spatiul politic romanesc

Presedintele Klaus Iohannis este convins ca referendumul pe justitie va fi validat si ca PSD va fi marele perdant al alegerilor europarlamentare la scrutinul care va avea loc duminica, 26 mai.

Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

Ministrul Carmen Dan ii raspunde dur lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca incidentul de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost ridicatid e jandarmi, arata Romania lui.

Prima reactie din CNA dupa atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele minte!

Klaus Iohannis face CNA-ul obraznic. Presedintele a lansat atacuri fara precedent la adresa CNA, miercuri, cand a mai spus ca Liviu Dragnea este cel care da ordinele in Consiliu. Radu Herjeu, membru.

Klaus Iohannis: PSD nu va primi inca o nominalizare de premier de la mine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu va mai numi un nou premier din partea PSD daca se va ajunge la schimbarea premierului Viorica Dancila. in privinta remanierii, abordarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )