Libnet.ro
UNICEF

21:45

Anunt de ultima ora de la Ministerul de Finante. Cand trebuie depusa Declaratia Unica

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la Ministerul de Finante. Cand trebuie depusa Declaratia Unica

Ministerul Finantelor a anuntat luni ca 16 iulie este data limita pentru depunerea Declaratiei Unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Declaratia se. continuă pe Antena3

Declaratia unica - lamuriri pentru cei care trebuie sa o completeze! Cand trebuie depusa?

Termenul de depunere a Declaratiei unice, pe care trebuie sa o completeze persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente, se apropie vertiginos 16 iulie) si sunt inca multe aspecte confuze cu privire la modul in care trebuie.

ADMITERE LICEU 2018. Anunt de ultima ora facut de Ministerul Educatiei, dupa afisarea rezultatelor

809 absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in invatamantul liceal de stat, in prima etapa an scolar 2018-2019) Ministerul Educatiei Nationale a publicat astazi, 9 iuli.

REPARTIZARE LICEE 2018. Anunt de ultima ora facut de EDU.RO. Ce se intampla cu ADMITEREA la LICEU

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Ministerul Educatiei face publice rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu in 2018. Rezultatele vor fi afisate pe www. antena3. ro si.

LOTO. LOTO 6 din 49. Numerele castigatoare de duminica. Anunt de ultima ora

LOTO 6 din 49 Tragerile loto de duminica, 8 iulie, vor avea loc incepand cu ora 18:10 LOTO. LOTO 6 din 49 Duminica, 8 iulie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc,.

Declaratia Unica trebuie depusa pana in 16 iulie

Ministerul Finantelor a anuntat luni ca 16 iulie este data limita pentru depunerea Declaratiei Unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice.

Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca este de acord cu suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, avand deja o discutie cu Liviu Dragnea, in acest sens. inainte de a pleca, adica.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,326 seconds )