Libnet.ro
UNICEF

08:30

REPARTIZARE LICEE 2018. Anunt de ultima ora facut de EDU.RO. Ce se intampla cu ADMITEREA la LICEU

Antena3 Antena3,
REPARTIZARE LICEE 2018. Anunt de ultima ora facut de EDU.RO. Ce se intampla cu ADMITEREA la LICEU

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Ministerul Educatiei face publice rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu in 2018. Rezultatele vor fi afisate pe www. antena3. ro si. continuă pe Antena3

REPARTIZARE LICEE 2018. Cum se face repartizarea computerizata la ADMITEREA in LICEU

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Ministerul Educatiei face publice rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu in 2018. Rezultatele vor fi afisate pe www. antena3. ro si.

Anunt de ultima ora de la Lidl si Kaufland! in curand, aceste articole vor disparea din aceste hipermaketuri

Retailerii Lidl si Kaufland au anuntat ca vor renunta la articolele din plastic in perioada urmatoare in urma angajamentului de a reduce cu 20% consumul de plastic pana in 2025. Lidl va elimina articolele.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora! Presedintele a sesizat la CCR legea privind CSM

Presedintele Klaus Iohannisa decis sa trimita la CCR inca o lege a justitiei. Curtea Constitutionala ar urma sa se pronunte acum asupra legii de functionare a CSM. Sa nu uitam, vorbim despre aceeasi.

Accident ULTIMA ORA! Un barbat cazut de pe stanca, in Bistrita. Elicopterul SMURD a INTERVENIT DE URGENTA

Un barbat a cazut, vineri, de pe o stanca, in Valea Vinului, in zona Varfului Tomnatic, de la o inaltime de 20 de metri, un elicopter SMURD intervenind de urgenta. Potrivit reprezentantilor ISU.

Magistratii, cerere de ultima ora la adresa lui Klaus Iohannis: Trei parlamentari ar fi votat ILEGAL modificarile la Codul Penal(DOCUMENT)

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe tema modificarilor adoptate de Parlament la Codul Penal. Reprezentantii FJR.

TARICEANU, mutare de ULTIMA ORA in SCANDALUL Codurilor Penale: intalnire de URGENTA cu ambasadorii statelor UE

Sefului Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a initiat o intalnire cu ambasadorii din tarile membre ale Uniunii Europene, in contextul controversatelor modificari ale Codurilor Penale. Tariceanu.

MODIFICARE de ultima ora la Codul Rutier! Ce se intampla daca ai DEPASIT VITEZA legala! Toti soferii sunt AFECTATI...

Plenul Camerei Deputatilor a votat pe articole proiectul de lege de modificare a Codului rutier, in sensul in care masinile de politie cu radar trebuie presemnalizate cu un panou afisat cu 500 - 1. 000 de metri inainte,.

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

AMANUNTE de ultima ora despre emisiunea Poftiti la noi: Din pacate este vorba de LIVIU VARCIU si NEA MARIN... chiar si Andrei Stefanescu a confirmat...

Liviu Varciu se va confrunta in premiera cu Nea Marin la reality-show-ul Poftiti pe la noi, amandoi avand grija de un restaurant, respectiv de o terasa. Pentru a-l infrange pe Mea Marin, Liviu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )