Libnet.ro
UNICEF

23:45

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul . continuă pe Playtech

Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic. La ce pericol sunt expusi

Un studiu recent, realizat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite si de la Universitatea Jinan din Guangzhou, China, arata care sunt riscurile pentru utilizarea excesiva a retelelor de socializare in timpul pandemiei. Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic Studiul care a fost publicat in jurnalul .

Ce se intampla cu pretul gazelor. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle asta

Bursa Romana de Marfuri a trimis un comunicat de presa prin intermediul caruia informeaza cetatenii ca, la inceputul anului, pretul la gaze s scazut cu 38%, iar volumul tranzactionat in semestrul III a fost mai mare decat in primele sase luni. Ce se intampla cu pretul gazelor Atat eliminarea prevederilor ordonantei 114, cat si liberalizarea .

Toti romanii care au cont si card bancar trebuie sa stie: 6 moduri in care pierzi banii

Frauda nu este o problema care poate fi usor ignorata, iar pandemia pare sa nu faca decat sa o inrautateasca. Unele dintre cele mai grave cazuri au condus la pierderi de sute de mii de.

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a .

ANAF, decizie de ultima ora. Toti romanii trebuie sa afle: ce se intampla cu datoriile

ANAF vine cu o noua decizie in prim-plan pentru cetateni! Ce trebuie sa stie romanii? O noua OUG pentru esalonarea la plata a fost anuntata. Iata decizie oficiala a autoritatilor! ANAF, noua decizie. Ce se intampla cu datoriile? Ministrul Finantelor Publice a declarat ca o ordonanta de urgenta prin care se reglementeaza esalonarea la plata .

Politia Capitalei anunt de ultima ora dupa numarul ridicat de infectii cu COVID

Politia Capitalei a anuntat ca, impreuna cu celelalte institutii abilitate, va intensifica controalele care vizeaza respectarea masurilor impuse de autoritati pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul coronavirus.

Apare o noua banca in Romania. Anuntul de ultima ora in domeniul bancar

Piata bancara din tara va avea, in cel mai scurt timp, un nou jucator important. Un gigant italian a anuntat ca isi va extinde operatiunile in Romania. Anunt de ultima ora in domeniul bancar Avand sediul principal in Milano, Italia, banca IFIS Spa a anuntat ca a infiintat, pe piata bancara din Romania, o societate .

Kombucha, bautura pe care toti romanii ar trebui sa o bea. Ce beneficii miraculoase are pentru sanatate

Kombucha este o bautura acidulata, care are un gust dulce-acrisor, ce se prepara cu ceai. Ea este o bautura care se consuma de peste 2000 de ani si este originara din China, insa a devenit populara in Europa abia in secolul XX. Kombucha, bautura pe care toti romanii ar trebui sa o bea De altfel, .

Alimentele care iti strica nivelul de calciu din corp. Din pacate, toti romanii le consuma foarte des

Va prezentam o lista intreaga de alimente care strica nivelul de calciu din corp. Din nefericire, toti romanii abuzeaza de ele. Calciul este un mineral esential pentru buna functionare a corpului uman. Este frunizorul principal de energie pentru inima, muschi, nervi si sange. Lista de alimente care elimina calciul din organism. Ce trebuie sa consumi .

Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toti romanii

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient folosit de catre toti romanii in bucatarie pentru diverse sortimente de prajiuri, dar si pentru unele retete de mancare. Cu toate aste, putini sunt aceia care stiu ce efecte are banalul bicarbonat de sodiu asupra pielii umane. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza vergeturile. Ce trebuie sa faci pentru un corp .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )