Libnet.ro
UNICEF

06:30

ANAF, decizie de ultima ora. Toti romanii trebuie sa afle: ce se intampla cu datoriile

Playtech Playtech,
ANAF, decizie de ultima ora. Toti romanii trebuie sa afle: ce se intampla cu datoriile

ANAF vine cu o noua decizie in prim-plan pentru cetateni! Ce trebuie sa stie romanii? O noua OUG pentru esalonarea la plata a fost anuntata. Iata decizie oficiala a autoritatilor! ANAF, noua decizie. Ce se intampla cu datoriile? Ministrul Finantelor Publice a declarat ca o ordonanta de urgenta prin care se reglementeaza esalonarea la plata . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume. Trucul pe care toti romanii trebuie sa il afle

Cercetatorii au descoperit o metoda simpla de a elimina pesticidele, spre exemplu, de pe mere, si anume, scufundarea fructelor pentru 15 minute, intr-un amestec de bicarbonat de sodiu. Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume Merele au ocupat un loc fruntas in topul legumelor cu cele mai multe pesticide. Daca pana acum .

Ce beneficii secrete are painea, de fapt. Toti romanii trebuie sa stie cand sa o consume

In ultimii ani au aparut tot mai multe voci care ne avertieaza sa stam de parte de paine. Studii recente dau peste cap toate teoriile nutritionistilor! Ce beneficii secrete are, de fapt painea? Beneficiile secrete ale painii. Detaliile pe care trebuie sa le stie toti romani care o consuma in cida faptului ca este inclusa .

Alimentul genial care te fereste de boli grave. Toti romanii trebuie sa il consume zilnic

Exista un aliment genial care te fereste de boli grave, iar acesta este ardeiul iute. De ce? Deoarece capsaicina din interior face adevarate minuni in organism. Alimentul genial care te fereste de boli grave Acest element ce da iuteala ardeiului iute verde te ajuta, asadar, sa scapi de mai multe tipuri de afectiuni. Astfel, un .

Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel. Toti romanii trebuie sa il foloseasca

Ce este mai frumos decat sa iesi din dus sa te infasori intr-un prosop mare si pufos. Cu totii avem in casa prosoape de diferite dimensiuni si este important ca prosoapele sa isi pastreze moliciunea spalare dupa spalare. Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel Dar inainte de a .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci sfecla zilnic. Toti romanii trebuie sa o includa in alimentatie

Sfecla rosie a primit recent denumirea de superaliment, multi profesionisti din domeniul sanatatii incurajand oamenii din toate categoriile sociale sa manance sfecla. Si are sens. Sfecla rosie este o planta si isi castiga nutrientii in mod natural din pamant ceva care, in sine, va aduce cu sine niste lucruri destul de bune. Ce se .

Vestea momentului de la Lidl: toti romanii trebuie sa afle. E premiera absoluta pentru toti clientii

Lidl lanseaza aplicatia mobila Lidl Plus. Este o premiera, deoarece este primul program digital de loializare al retailerului in Romania. Lidl Plus include un card digital de fidelitate, iar.

Monica Anisie, anunt de ultima ora! Toti studentii sunt vizati

Subventiile pentru studenti au fost majorate. Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a decis cresterea subventiei pentru camine si cantine cu 10% pentru a contribui la implementarea masurilor de distantare fizica in spatiile de cazare existente si in spatiile de servire a mesei.

Decizie de ultima ora in Romania. Unde s-au inchis restaurantele, incepand de azi

Situatie fara precedent in Romania! Autoritatile au luat o decizie de ultima ora. incepand de azi, s-au inchis, din nou, restaurantele. Unde s-au inchis restaurantele, incepand de azi Daca la 1 septembrie, proprietarii restaurantelor rasuflau linistiti odata cu deschiderea localurilor, iata ca autoritatile au decis modificarea OUG privind starea de alerta! Mai exact, Comitetul Judetean .

Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toti romanii

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient folosit de catre toti romanii in bucatarie pentru diverse sortimente de prajiuri, dar si pentru unele retete de mancare. Cu toate aste, putini sunt aceia care stiu ce efecte are banalul bicarbonat de sodiu asupra pielii umane. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza vergeturile. Ce trebuie sa faci pentru un corp .

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )