Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anunt umanitar: La doar sase ani, Vladut a fost diagnosticat cu neuroblastom

Hotnews Hotnews,
 Anunt umanitar: La doar sase ani, Vladut a fost diagnosticat cu neuroblastom

Lumea lui Vlad si parintilor sai, Paula si Sorin Circiu, s-a schimbat intr-o clipita, cand, la inceputul lui noiembrie, a fost diagnosticat cu neuroblastom si cu alte doua tumori la plamani. continuă pe Hotnews

Anunt umanitar: La doar sase ani, Vladut a fost diagnosticat cu neuroblastom si are nevoie de ajutor

Lumea lui Vlad si parintilor sai, Paula si Sorin Circiu, s-a schimbat intr-o clipita, cand, la inceputul lui noiembrie, a fost diagnosticat cu neuroblastom si cu alte doua tumori la plamani.

Apel umanitar: Vladut, in varsta de 6 ani, a fost diagnosticat cu neuroblastom si alte doua tumori la plamani. El are nevoie de ajutor pentru a ajunge la operatie in Israel

Vladut Circiu a fost diagnosticat recent cu neuroblastom si alte doua tumori la plamani. Pentru operatie si tratament el trebuie urgent sa ajunga in Israel, la spitalul Sheba Medical Center, cel mai mare centru medical din aceasta tara. Costurile.

Un copil de sase ani are nevoie de mare ajutor!

In luna Cracinului, e nevoie de o minune. Vladut Circiu, fiul de doar sase ani al jurnalistului de la Ziarul Financiar Sorin Circiu, a fost diagnosticat recent cu neuroblastom si alte doua tumori la plamani.

Un multiplu campion mondial de lupte a fost diagnosticat cu o boala cumplita pentru a doua oara

Dupa ce a castigat patru titluri de campion mondial la categoria grea, un luptator american de wrestling a fost diagnosticat cu leucemie pentru a doua oara, relateaza Digisport. Leati Joseph Joe Anoa.

A stat sase ani cu o umflatura pe ureche, fara sa stie ce e acolo. I s-a facut rau cand a vazut ce incepe sa iasa: Dumnezeule...! - VIDEO

O fata de 11 avea o umflatura pe ureche. Initial, parintii nu i-ai dat atentie, dar intr-o zi, de acolo a inceput sa iasa ceva. Imaginile au fost filmate de mama fetei si o infatiseaza pe aceasta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )