Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce a anuntat Vlad Gherman despre colegul lui din Sacrificiul de la Antena 1. Dezvaluiri despre Denis Hanganu

Playtech Playtech,
Ce a anuntat Vlad Gherman despre colegul lui din Sacrificiul de la Antena 1. Dezvaluiri despre Denis Hanganu

Serialul Sacrificiul in aceasta seara este la final de sezon, iar toti cei au facut parte din echipa de actori ai productiei Antena 1, au regrete dar si bucurii dupa filmarile la acest serial. Printre ei se numara si Vlad Gherman. Ce a anuntat Vlad Gherman despre colegul lui din Sacrificiul de la Antena 1 . continuă pe Playtech

Cristina Ciobanasu este in culmea fericirii. Ce se intampla cu actrita din Sacrificiul si iubitul ei, Vlad Gherman

Vedetele serialului Sarcificiul, de pe Antena 1, traiesc impreuna clipe foarte frumoase, avand la activ foarte multi ani de relatie. De curand, Cristina Ciobanasu le-a aratat tuturor o latura mai putin cunoscuta a ei si a actorului Vlad Gherman. Cei doi se bucura si de ipostazele de familie impreuna, iar multi i-au intrebat cand vor .

Ce a patit Maia Morgenstern cand a mers cu metroul. Cum reactioneaza oamenii cand o vad pe actrita din Sacrificiul de la Antena 1

Eva Oprea, personajul interpretat de actrita Maia Morgenstern, in serialul de pe Antena 1, starneste foarte multe reactii, din partea fanilor. Cei care au urmarit-o pe actrita de legenda si in acest rol au avut o surpriza de curand cand au aflat ca vedeta a mers cu metroul. Mai mult, nu a fost vorba despre .

Lovitura pentru profesorii care au iesit la pensie. Ce a anuntat Ludovic Orban despre banii pe care ii vor incasa lunar

La preluarea guvernarii, noul Ministru al Finantelor, Florin Citu, anunta, in prima conferinta de presa de la preluarea mandatului, ca profesorii vor beneficia de mariri salariale incepand cu 1 ianuarie 2020,existand deja, data de guvernarea PSD, o OUG 1142018, in contextul in care Guvernul PNL a anuntat ca vrea sa abroge anumite parti din Ordonanta.

Romania, iN LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC! O pierdere URIASA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

Predictii Bitdefender despre atacurile cibernetice din 2020 - Dispozitive tot mai vulnerabile, atacuri sofisticate si lupta neincetata pentru dreptul la intimitate

Anul 2019 va stabili un nou record in care numarul amenintarilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca in 2020 atacurile vor deveni din ce in ce mai sofisticate, cu consecinte devastatoare pentru oameni si companii. Bitdefender estimeaza ca numarul vulnerabilitatilor raportate va creste in 2020, statele se vor implica sub acoperire in atacuri informatice atribuite altor tari, iar dezvoltarea tehnologiilor deepfake in scopuri de criminalitate informatica va genera o noua plaja de atac pentru infractori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )