Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania, iN LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC! O pierdere URIASA

B1 B1,
Romania, iN LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC! O pierdere URIASA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia. continuă pe B1

Romania, in LACRIMI! Este vorba despre marea actrita Draga Olteanu Matei! Fanii NU au uitat-o ....

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai indragite actrite din Romania! INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI A RECUNOSCUT RELATIA BOMBA! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI BOMBA AU AJUNS PE INTERNET Din pacate,.

Soc TOTAL in muzica populara! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Fuego, iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu un colaj de colinde inedit! Marea artista si-a surprins fanii cu un colaj impresionant de colinde, intitulat.

Procurorul general Bogdan Licu, acuzat de un nou plagiat Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei din volumul Nelinistile Insecuritatii

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, este acuzat de un nou plagiat. Acesta ar fi copiat mare parte dintr-un capitol pe care l-a scris intr-o carte aparuta in 2005, scrie Sorin Semeniuc, pe site-ul linx. crji. org. Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei care contine, potrivit sursei citate, fragmente sustrase din opt surse care nu sunt mentionate nicaieri.

SOC iN ROMANIA! Au fost GASITI MORTI! Dumnezeule, ce TRAGEDIE! Este vorba chiar despre EI!

Tragedie uriasa in Bacau! Doi tineri au fost gasiti morti, intr-o masina. Din primele informatii, cei doi ar fi adormit in masina pornita, noaptea trecuta, si au murit intoxicati cu gaze.

Subiectele zilei: Cine e favorit pentru sefia CSM. Epoca Savonea continua prin interpusi. Predoiu, ministru-spectator; Spital din Romnia, 2019: Gndacii care misuna printre copii se hranesc cu nepasarea noastra

Am predat un curs la Universitatea din Amsterdam si m-a surprins smerenia fata de mine a celor doi romani din sala. O experienta olandeza pentru un altfel de sistem de educatie romanesc. in sistemul clasic, profesorii predau. Ce amenzi risca cei care vor folosi articole pirotehnice pe strazi de Revelion. La intrebarea Ce facem de Revelion? unii stiu deja raspunsul: galagie! Este vorba despre cei care planuiesc sa dea cu petarde sau cu artificii ca sa.

Anuntul bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente. Este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

Lumini ciudate au fost filmate pe cer deasupra unui orasel din Arizona. E o nava extraterestra - VIDEO

Nimeni nu a putut explica provenienta lor, iar unii localnici cred ca este vorba despre prezenta unei nave extraterestre.

DOLIU! Amalia Nastase a primit o LOVITURA CUMPLITA! Din pacate, medicii au confirmat ca s-a stins din viata (FOTO-VIDEO)

Amalia Nastase trece prin momente grele! SECRETUL LUI FUEGO A IESIT LA IVEALA! EA E FEMEIA DIN VIATA CANTARETULUI! SOC TOTAL PENTRU IRINA LOGHIN Vedeta este.

Romani care dezvolta Romania. Artistul din lumina

O fotografie e la fel de buna precum ochiul care o priveste. Obiectul de arta nu are prea multe proprietati emotionale. Nu e frumos, nu e urat, ele sunt in privitor. O pictura este o pata de vopsea pe o panza, nimic mai mult, o fotografie este o urma de material pe o coala de hartie. Atat: restul lucrurilor este dat de cel ce priveste.

Ce statiune din tara este numarul 1 in preferintele romanilor. Cat te costa un sejur

Statisticile arata ca 62% dintre romani isi petrec vacanta de iarna in Romania. Dintre acestia, peste 2 milioane aleg statiunile de munte, iar 195. 000 merg in Brasov si in Poiana Brasov, unde oferta de cazare cuprinde peste 1600 de hoteluri si alte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )