Libnet.ro
UNICEF

06:45

Anunt-exploziv facut de Ambasada SUA din Romania

Antena3 Antena3,
Anunt-exploziv facut de Ambasada SUA din Romania

Ambasada SUA in Romania a anuntat, luni, ca nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor. continuă pe Antena3

Ambasada SUA: Nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii; serviciile consulare si de viza continua

Ambasada SUA in Romania a anuntat, luni, ca nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor continua, potrivit Agerpres .

Ambasada SUA a ramas fara fonduri pentru desfasurarea activitatii. Vizele obisnuite si de urgentavor fi oferite in continuare

Ambasada SUA la Bucuresti a anuntat, luni, ca in aceasta perioada nu exista fonduri alocate pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar ca toate serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor continua.

Ambasada SUA: Nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii; vor fi oferite in continuare serviciile consulare si de viza

Ambasada SUA la Bucuresti a anuntat, luni, ca in aceasta perioada nu exista fonduri alocate pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar ca toate serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor continua.

Blocajul din guvernul american inchide Ambasada SUA de la Bucuresti

Blocajul din guvernul american privind bugetul are efecte inchide Ambasada SUA de al Bucuresti. Reprezentanta diplomatica din Capitala a anuntat intr-un mesaj publicat pe site-ul propriu ca nu.

Ambasada SUA la Bucuresti functioneaza normal, in ciuda blocajului bugetar de la Washington

Toate serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta oferite de Ambasada SUA la Bucuresti v.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

Zeci de mii de oameni au protestat sambata seara in Bucuresti si in principalele orase din Romania

Mobilizare generala pe retelele de socializare pentru mitingul din Bucuresti, de sambata seara. Si-au anuntat participarea protestatari din toata tara. Clujenii care au pornit pe jos in acel Mar?.

Incident socant la o morga din Romania. Rudele unei batrane au gasit-o cu scutec pe cap si fac acuzatii foarte grave

Incident socant si deosebit de grav la morga Spitalului Huedin. Membrii unei familii din comuna Poieni au trecut prin momente de groaza cand s-au dus la morga sa ridice cadavrul unei rude. Doua fiice si un.

Temerile s-au adeverit. Bruxelles, raport negativ despre justitia din Romania

Oficialii de la Bruxelles au chemat Romania in fata Parlamentului European, motivul fiind ingrijorar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )